HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
​bu kavga ne diyeeeeee
Sen Çok GüzeL Konusuyorsun Cem Hayranım..
Ekrem Sonuçta Suçsuz Band Yemişti Kalktı Ve Yene Senin Zararın oLdu Sen Anca Burda BoyLe Konsursun Sana Dedigim Gibi Senin İşin Her Zamn Fotoraf Yada Video ! O Senin İşin Biz Neden Senn Loncana GeLeLim Benm Demek İstedigim Senin Loncaya GeLmek İçin Sen EkremLere SoyLeseydin GeLir Diye Konusursun ! Ama Ekrem Degil Senn Loncaya Hiç Bi Loncaya Tenezül Edmez Adamı Yatıramıyorsnuz Anca Burda Laf Dalaşı Yaprsın Bak Her Zamn Diyorum Sen O GözLükLerini Temizle Yada Markasını Degiş Olmuyor Boylee !
Sen Erdemin Kalıbını Daha İyi Görebilmen İçin Daha Büyük Merecekli Gözlük Kullanman Gerek Erdem Senin Karekterini Görmesi İçin ! Oda Senden Daha İyi i Gözlük Takması Lazım :m08: Senin Oyundaki Amacın Ben Birilerine Band Atım De Emekeleri Hepsi Çöpe Gidsin Çabasındasın oysa Biz Oyuna Zevk İçin Takılıyoruz Sizin Gibi Kişilerle Ugraşmakta Bize Zevk Veridgi İçin Sizle Ugraşıyoruz . Kendini Oyunda Üstün Gören Bi Varlıksın. . . ! Ama Boş Bi İnsansın Ekremin Bandı Nasıl Kalktı Ama ! Senin Arkdaşın İtiraf Eddi O İtemler Ucuzdur Diye Aldık Eee Cem İşte Siz Busunuz Haydi Gelde Sana İte Verem Ucuzdan Ne Dersin ? Ekrmein Bandıda BoyLe Açılır Sen Anca Bakarsın ! :m08: O Camların Ardında ! :m08:
Ekrem Sonuçta Suçsuz Band Yemişti Kalktı Ve Yene Senin Zararın oLdu Sen Anca Burda BoyLe Konsursun Sana Dedigim Gibi Senin İşin Her Zamn Fotoraf Yada Video ! O Senin İşin Biz Neden Senn Loncana GeLeLim Benm Demek İstedigim Senin Loncaya GeLmek İçin Sen EkremLere SoyLeseydin GeLir Diye Konusursun ! Ama Ekrem Degil Senn Loncaya Hiç Bi Loncaya Tenezül Edmez Adamı Yatıramıyorsnuz Anca Burda Laf Dalaşı Yaprsın Bak Her Zamn Diyorum Sen O GözLükLerini Temizle Yada Markasını Degiş Olmuyor Boylee !
Sen Erdemin Kalıbını Daha İyi Görebilmen İçin Daha Büyük Merecekli Gözlük Kullanman Gerek Erdem Senin Karekterini Görmesi İçin ! Oda Senden Daha İyi i Gözlük Takması Lazım :m08: Senin Oyundaki Amacın Ben Birilerine Band Atım De Emekeleri Hepsi Çöpe Gidsin Çabasındasın oysa Biz Oyuna Zevk İçin Takılıyoruz Sizin Gibi Kişilerle Ugraşmakta Bize Zevk Veridgi İçin Sizle Ugraşıyoruz . Kendini Oyunda Üstün Gören Bi Varlıksın. . . ! Ama Boş Bi İnsansın Ekremin Bandı Nasıl Kalktı Ama ! Senin Arkdaşın İtiraf Eddi O İtemler Ucuzdur Diye Aldık Eee Cem İşte Siz Busunuz Haydi Gelde Sana İte Verem Ucuzdan Ne Dersin ? Ekrmein Bandıda BoyLe Açılır Sen Anca Bakarsın ! :m08: O Camların Ardında ! :m08:lan ekrem nah itemde gozun yok bilmiyoruz sanma emirin itemlerini geri vermemek icin altina sicip bokunu yedin lan
Gidene Yol yakısır kımse umrumuzda değıl gıden aileden dğıldır ztn wincinın soyulmasına gelınce bılıp bılmeden yorum yapmanız cok sacma ne bılııyonuzda kafnıza gore soyuldum dıye yalan soledı dıyonuz adama luttfen kafanızdan bıseyler uydurmayın winciyı sız kotu bılın ıyı bılmesenızde ekrem can dır sıze ole gelebılır demekkı winci zamanında cok sey yapmıs sıze yedırılemıyo :m08: ekrem uzun zamadır tanırım adam olana adamdır fazla soze gerk yok ama herkez kendıne baksın kardeslerım hakkında sacma sacma konusmayım kım nereye gıttıyse gıtsın bız bıze yeterız sızı sevyrm optum bb :l04:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...