HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Görüldüğü üzere arkadaşın ely3deki charı epey sağlammış, tebrikler emeğinin karşılığını almışsın 
Buda STEEL in çektiği video,,
Herzaman dedim ve tekrar söylüyorum , istediğin zaman vs atabiliriz korkmadığın bi zaman pm at.
Ely3 rüyana gelicek olursak, çok sağlam char diziyormuşsun tebrikler, rezilsin ve herkez görecek.

Herzaman dedim ve tekrar söylüyorum , istediğin zaman vs atabiliriz korkmadığın bi zaman pm at.
Ely3 rüyana gelicek olursak, çok sağlam char diziyormuşsun tebrikler, rezilsin ve herkez görecek.
Görüldüğü üzere arkadaşın ely3deki charı epey sağlammış, tebrikler emeğinin karşılığını almışsın
ulan itin soyları işinize gelen anları çekip yediğiniz tekleri unutmanızda ne komik
düz 9 k attığını iddia eden gevşek çocuk neden sura seti için yüksek teklifler sunup 5 kişi kesemiyor çarımı acaba bi düşün ely3Te dingil maverick
biliyorum fazla soktum sana sayemde toplu savunma dizmeyi öğrendin ama sonun yasin gibi olacak suskun ve tek çar ile kalacksın 
Bu çocuğa bu kadar kapak yeter, uğraşmayın daha fazla gözleri doldu
o çocuk dediğin ailenden çocuk çıkartır sülalen artar dikkat et ufaklık
kırpa kırpa video hazırlayıp kendine girenleri editleyen 3-5 acizin lafıyla susacak değilim ergenler sizi.Normalde sizler gibi itsoylarına cevap vermem kaalede almam fakat en nefret ettiğim olay sizler gibi şerefsiz ve haysiyetsizce işlerine geldiği gibi bi yalan dolan hazırlayıp sevmediğiniz kişiye iftira atarak bi haltlar elde etmeye çalışıp iki üçte rezil yandaş bulunca bişey başarmış sananlardır. biliyorum asosyal psikolojisi bozuk kişilikleriniz ile 7/24 oyunda bişeyler başarmaya çalışıp bundada başarılı olamıyorsunuz ama bunu şerefli ve haysiyetli olarak yapın dansöz gibi kıvırıp işinize gelen kısımları kesip atarak değil.
gelelim en son çekilen videoya , tam sura taktığımda 9 k atan o dingil toplu savunmada 4 k üzerine çıkabilmişmi veya yanindaki ataklı savaşçılar çıkabilmişmi bir öğren. ve sen hıyar mavecik senin gibi ws lik item takıldığında 4 k üzerine çıkabiliyormusun ? beyinsiz beyinsiz konular açıp edepsizliğin dibine vurup palavralar ile burada dünyaya popüler olduğunuzumu sanıyorsunuz ? böyle rezil insanları ely4'te yasini süresiz banlattıklan sonra göreceğimi tahmin etmiyorum ama yeni kaşınanlardan olacaksın sanırım. bakalım uğraş diyorsan uğraşırız velet sıkıntı yok , canımı sıkanın canını alırım şansınızı zorlamayın
adminler şu dengesizlerin açtığı konuyu ya silin yada kapatın, böyleleri yüzünden oyunlarınızda oyuncu kalmıyor farkına varın artık. @kenkomako; @erdemaa; @mirage28; @Shina;
gelelim en son çekilen videoya , tam sura taktığımda 9 k atan o dingil toplu savunmada 4 k üzerine çıkabilmişmi veya yanindaki ataklı savaşçılar çıkabilmişmi bir öğren. ve sen hıyar mavecik senin gibi ws lik item takıldığında 4 k üzerine çıkabiliyormusun ? beyinsiz beyinsiz konular açıp edepsizliğin dibine vurup palavralar ile burada dünyaya popüler olduğunuzumu sanıyorsunuz ? böyle rezil insanları ely4'te yasini süresiz banlattıklan sonra göreceğimi tahmin etmiyorum ama yeni kaşınanlardan olacaksın sanırım. bakalım uğraş diyorsan uğraşırız velet sıkıntı yok , canımı sıkanın canını alırım şansınızı zorlamayın

adminler şu dengesizlerin açtığı konuyu ya silin yada kapatın, böyleleri yüzünden oyunlarınızda oyuncu kalmıyor farkına varın artık. @kenkomako; @erdemaa; @mirage28; @Shina;
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)