HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ettiğin hakaretlerden , yazdığın yazılardan ne kadar karaktersiz bir insan olduğun ortada bunu daha öncede kanıtlamıştım zaten. Öncelikle 17k işine gelelim, göremediğimi farzedip tekrar videoyu yavaşlatarak izledim, fakat yinede atıp tuttuğun o damageye rastlıyamadım rastladığım tek damage Robert in de 16k küsür yediği damageydi sen görebiliyorsan saniyesini söyle bizde bakalım. Sabah saatlerinde bir savaş olmuş gördüğüm kadarıyla, keşke o saatlerde charda ben olsaydımda layıkıyla ağzının payını verseydim
Emin ol seni dışarıda görebilsem kesişimi damage cekip atıcam fakat pek rastgelemiyoruz nedense.. 1. videoda az yediğini , 2. videoda fazla attığını kestiğini tek başına göstermişsin. Madem kesebiliyorsun gel buyur vs atalım sende afk iken knuudsuz kestiğin videoyu atmak zorunda kalmamış olursun. Keseceğini hep iddia diyorsun vs atmaktan çekinmezsin sanırım. Yazdığın hiçbir hakareti kaale almıyorum, kendi karaktersizliğini yansıttığını düşünüyorum. Rezillik konusunuda izliyenler anlar canını sıkmana gerek yok
Vs konusunda bi karara varırsan, buradan veya pmden meydan okuyabilirsin.
Emin ol seni dışarıda görebilsem kesişimi damage cekip atıcam fakat pek rastgelemiyoruz nedense.. 1. videoda az yediğini , 2. videoda fazla attığını kestiğini tek başına göstermişsin. Madem kesebiliyorsun gel buyur vs atalım sende afk iken knuudsuz kestiğin videoyu atmak zorunda kalmamış olursun. Keseceğini hep iddia diyorsun vs atmaktan çekinmezsin sanırım. Yazdığın hiçbir hakareti kaale almıyorum, kendi karaktersizliğini yansıttığını düşünüyorum. Rezillik konusunuda izliyenler anlar canını sıkmana gerek yok
Vs konusunda bi karara varırsan, buradan veya pmden meydan okuyabilirsin.Bu ROBUE de amma sorunlu insan çıktı her önüne gelene vs lik item takıyor diyor. Böyle varlıklarla iletişim kurmayın 

:ka19:Bu ROBUE de amma sorunlu insan çıktı her önüne gelene vs lik item takıyor diyor. Böyle varlıklarla iletişim kurmayın![]()
Konuşmayı tam okumamıştım varsa cürettin ely 3 dede ely 4 dede bi item karşılaştırması yapabbiliriz AronHim Yıldıray

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)