noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

ROBUE ve rezilliği :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 35MavericK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

illaki yorum yaptırtmaya zorluyorsunuz yani :))) altı üstü 1 hafta oynayıp bıraktığım sadece biolog vermeye girdiğim çardan tek yemeyen çarınız kalmamış hala rezil rezil konu açabilme kapasitenize hayranım :m08: ws lik takıp kritik ile çarı dizmeye başladığım ilk günlerde 24 attığını zanneden çarın ile 12 k'yı 24 sanıyorsun , her zamanda söylerim sen benim ely4 teki çarıma 20 k üzeri at o içinin gittiği kırmızı dalı bitmek üzre olan okçu çarımı sana vermeyi düşünebilirim seni aç gözlü rezil maverick :m08: Gerçi Ateş (Robert)'tan yediğin kritiksiz 16 K'yıda göstererek ne kadar rezil biri olduğunu kanıtlamışsın :m08:
Eğerki ELY3'te çar dizmeye bi tarafların yerse AronHim çarımdır , ne ELY3 ne ELY4'te o 1-1 taktığınız ws lik itemlerin ile bu rezil halinden kurtulamazsın tek yemekten ufaklık ;)
aslında benim hatam senin kritiksiz yediğin Tek'leri videoya almamam , gerçi video almama gerek bile yok çünki turnuva 1.si Festival loncasında senin o rezilce kritiksiz yediğin tekleri görmeyen kalmadı ;) post altına istediğin yorumu yapabilirsin çünkü senin gibi rezil her zaman rezildir maverick ;)

Öncelikle bu rezilce ve utanmazca yazdığın yorumu gülerek okudum , bir insan kendini dahada rezil edemezdi sanırım.
Kıvırma işinde kendini aştığını ve çarpıtmalarına devam ettiğini görüyorum, fakat bunların rezeletini örtemiyeceğini bilmeni isterim. 24k vuruş işine gelince , ben sana orda 20k attıgımı yazdım sende atamıyacağımı iddia ettin ve iddiaya charını katarak beni video atmaya zorladın, sonu hüsranla bitti tabii :). Sağda solda tek atıyorum onu yapıyorum diyormuşsun, varsa kanıtın video atmakta özgürsün atıp tutmayla olmuyor bu işler. Robert'in 16k kritiksiz attığını söylemişsin, varsa öyle bi damage buyrun atmakta özgürsünüz , konu hakkında hiçbir bilgisi olmayıpta konuşmak tam sana göre bir davranış.
Şimdide dansözlere dahi nispet yaparak ely4deki charıma 20k at charı sana vermeyi düşünebilirim demişsin, kıvırtma ve kıvranışlarda çığ açtın gidiyorsun :) Daha öncede ( kıvranışlarınla dolu videoda mevcut. ) ateş dışında kimseye bişey vermiyeceğini söylemiştin bir insan kendisiyle daha fazla çelişemez sanırım. 1-1 itemlerden söz etmişsin , yapmak için emek harcamak gereken itemler. İsteyen istediği gibi item dizmekte özgürdür. Bana 1-1 diyenlerin benim kadar toplu savları olmaması aşikar. Gerçi senin gibi oyundan anlamayan , cahil ve lafının arkasında durmayan bir insana neden anlatıyorsam bunları. Eminim kendine bir kaçış yolu bulup az ötede başka bahanelerle kıvırtmalarına devam edeceksin. Açgözlü olduğumu ve dalı bitmiş charın için içimin gittiğini iddia etmişsin, sen lafının eri olacak kadar delikanlı olsaydın bende o charı aldığım gibi silmesini sana gösterirdim ;) Notu bitmek üzere olan okçum var emin ol senin beş para etmez ve rezil charına kalmadım :) Oyundan anlamadığın için seni bir rakip olarak görmüyorum ama madem iddialısın istediğin zaman vs atabiliriz.. Rezilliğini videoyu izleyen herkez görebilir. Kıvranışlarını görmeyi heyecanla beklediğimi söylemiştim, fakat oryantel sanatını böylesine güzel icra ediceğini tahmin edememiştim. Herneyse dahada birşey demeye gerek yok sanırım izleyenler ve bilenler kimin rezil olduğuna bir kanaat getirir.

Öncelikle bu rezilce ve utanmazca yazdığın yorumu gülerek okudum , bir insan kendini dahada rezil edemezdi sanırım.
Kıvırma işinde kendini aştığını ve çarpıtmalarına devam ettiğini görüyorum, fakat bunların rezeletini örtemiyeceğini bilmeni isterim. 24k vuruş işine gelince , ben sana orda 20k attıgımı yazdım sende atamıyacağımı iddia ettin ve iddiaya charını katarak beni video atmaya zorladın, sonu hüsranla bitti tabii :). Sağda solda tek atıyorum onu yapıyorum diyormuşsun, varsa kanıtın video atmakta özgürsün atıp tutmayla olmuyor bu işler. Robert'in 16k kritiksiz attığını söylemişsin, varsa öyle bi damage buyrun atmakta özgürsünüz , konu hakkında hiçbir bilgisi olmayıpta konuşmak tam sana göre bir davranış.
Şimdide dansözlere dahi nispet yaparak ely4deki charıma 20k at charı sana vermeyi düşünebilirim demişsin, kıvırtma ve kıvranışlarda çığ açtın gidiyorsun :) Daha öncede ( kıvranışlarınla dolu videoda mevcut. ) ateş dışında kimseye bişey vermiyeceğini söylemiştin bir insan kendisiyle daha fazla çelişemez sanırım. 1-1 itemlerden söz etmişsin , yapmak için emek harcamak gereken itemler. İsteyen istediği gibi item dizmekte özgürdür. Bana 1-1 diyenlerin benim kadar toplu savları olmaması aşikar. Gerçi senin gibi oyundan anlamayan , cahil ve lafının arkasında durmayan bir insana neden anlatıyorsam bunları. Eminim kendine bir kaçış yolu bulup az ötede başka bahanelerle kıvırtmalarına devam edeceksin. Açgözlü olduğumu ve dalı bitmiş charın için içimin gittiğini iddia etmişsin, sen lafının eri olacak kadar delikanlı olsaydın bende o charı aldığım gibi silmesini sana gösterirdim ;) Notu bitmek üzere olan okçum var emin ol senin beş para etmez ve rezil charına kalmadım :) Oyundan anlamadığın için seni bir rakip olarak görmüyorum ama madem iddialısın istediğin zaman vs atabiliriz.. Rezilliğini videoyu izleyen herkez görebilir. Kıvranışlarını görmeyi heyecanla beklediğimi söylemiştim, fakat oryantel sanatını böylesine güzel icra ediceğini tahmin edememiştim. Herneyse dahada birşey demeye gerek yok sanırım izleyenler ve bilenler kimin rezil olduğuna bir kanaat getirir.

Rezil çocuk okumadım işin gerçeği boş edebiyatını :m08: 1 hafta oynayıp bıraktığım ve sizin aylarca gece gündüz uğraşıp 1-1 item taktığınız rezil çarlarınıza bir çok kez tek atıp toplu item dizmeyi öğrettiğim için mutluyum fakat yinede Ateş'ten kritiksiz 17 k yediğini kendi videonda göstermen çok güzel :m08: gene diyorum Asıl oynadığım server Ely3 çarımda AronHim , buyur istediğin çarı diz yiyorsa kıymetlin orada hünerini görelim tıfıl :m08: gerçi 1 haftalık çar kadar iş yapamayan çocuğa ne diyorumki :m08: hadi sen şimdi kumda debelen biraz belki 5 15 savunmalı item yaparsın rüyanda :m08:

Rezil çocuk okumadım işin gerçeği boş edebiyatını :m08: 1 hafta oynayıp bıraktığım ve sizin aylarca gece gündüz uğraşıp 1-1 item taktığınız rezil çarlarınıza bir çok kez tek atıp toplu item dizmeyi öğrettiğim için mutluyum fakat yinede Ateş'ten kritiksiz 17 k yediğini kendi videonda göstermen çok güzel :m08: gene diyorum Asıl oynadığım server Ely3 çarımda AronHim , buyur istediğin çarı diz yiyorsa kıymetlin orada hünerini görelim tıfıl :m08: gerçi 1 haftalık çar kadar iş yapamayan çocuğa ne diyorumki :m08: hadi sen şimdi kumda debelen biraz belki 5 15 savunmalı item yaparsın rüyanda :m08:

Herzamanki gibi atıp tutmalarına devam ediyorsun. 1 hafta oynadın ve çenen dışında hiçbirşey göremedik. İsteyen emek verip istediği tarzda item yapar buna kim karışabilir , hem haberin varmı bilmiyorumda emek serverde oynuyoruz. Yine yok 17k yok kritiksiz birşeyler saçmalamaya başlamışsın, hangi video söylede bizde görelim atıp tutma boş yere. Ely3 saçmalıklarınıda bi kenara at artık, eğer çokta iddalıysan Ely4de nerede bulabileceğini biliyorsun. Kendini fasulyeden nimet saymanada ayrıyetten güldüm. İstediğin zaman hazırlanıp gelebilirsin, tabi dansözlüğünden zaman kaldığında ;)

1-1 dersiniz. Ama kaçan yine siz olursunuz. Öyle böyle atıp tutarsınız hodrimeydan o zaman vs deriz kıvırmaya başlarsınız. Yahu şu parmakları çenenizin kölesi etmeyin. Gelin icraat gösterin. Dalga geçtiğiniz o 1-1ler bile eminimki yoktur sizde gerçi toplular varda ne oluyor:m08: ki emin olun en güzel toplularıda gösteririz rahat ol sen:ka19:

Herzamanki gibi atıp tutmalarına devam ediyorsun. 1 hafta oynadın ve çenen dışında hiçbirşey göremedik. İsteyen emek verip istediği tarzda item yapar buna kim karışabilir , hem haberin varmı bilmiyorumda emek serverde oynuyoruz. Yine yok 17k yok kritiksiz birşeyler saçmalamaya başlamışsın, hangi video söylede bizde görelim atıp tutma boş yere. Ely3 saçmalıklarınıda bi kenara at artık, eğer çokta iddalıysan Ely4de nerede bulabileceğini biliyorsun. Kendini fasulyeden nimet saymanada ayrıyetten güldüm. İstediğin zaman hazırlanıp gelebilirsin, tabi dansözlüğünden zaman kaldığında ;)

Böyle ilkokul veletlerine cevap yazılmaz ama işte zırvalayınca kendi çektiği videosundaki yediği 17 k'yı görmekten aciz hale gelebiliyor :m08: iddia etmeme hatta nimetten saymama gerek bile olmayan çarlarınız , psikolojisi oyunla bozulmuş asosyal yaratıklara dönmüş edepsiz kişilikleriniz var çünki. Böyle kişilerden sıkılıp sadece biolog vermeye girdiğim 1 haftada dizilen çara kelime yapacak kadar aciz bi varlıksın onu gösteriyorsunda her zamanki gibi tavsiyem ws'lik item değil toplu item diz sana tek ata ata bunu öğrettim gerçi şimdi başlamışsın dizmeye :m08:
24 attım dediğin videonu iyice izle kırmızı yazı ile 16999 gibi bi rakam var yediğin ws lik iteminle :m08:
Bak rezil çocuk bu videolar rezil ws'lik itemlerin ile kaç attığının ve yediğinin göstergesi. Çarıma ely4'e geçtiğim ilk günlerde kritik ile 24 k atıp , STEEL gibi kritiksiz 19-24 k yiyenler ile gezip ( onunda videosu mevcut ) dahada embesiller gibi boş yorum atmaya devam etme kendini rezil eder ancak sen gibi reziller arasında popüler olursun buda çöplükte tüm sineklerle pisliğin üzerine konmaya benzer :m08:
rezilliğin 1 -
rezilliğin 2 -
bu kadar rezil çarların ve kişiliğin olduğunu herkese gösterdiğimize göre dahada yorum yapmaya gerek yok, Çünkü cahil çok konuşur boş konuşur , senle diyaloğa girmektense bilgili kişi ile kavga etmeyi yeğlerim ufaklık :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri