xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

ROBUE ve rezilliği :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 35MavericK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ulan itin soyları işinize gelen anları çekip yediğiniz tekleri unutmanızda ne komik :D düz 9 k attığını iddia eden gevşek çocuk neden sura seti için yüksek teklifler sunup 5 kişi kesemiyor çarımı acaba bi düşün ely3Te dingil maverick :D biliyorum fazla soktum sana sayemde toplu savunma dizmeyi öğrendin ama sonun yasin gibi olacak suskun ve tek çar ile kalacksın ;)

Adamlığını tekrardan bize yansıttığın ve ne kadar karaktersiz bir insan olduğunu ortaya sunduğun için teşekkürler. Ely3de kesilmek demekki nasıl koyduysa sana fazla içerlenmişsin. Herhalde senin kadar kendi adı ile çelişen başka bir insan yoktur, tam bir utanç kaynağısın. Vs konusuna gelicek olursak tekrar ve tekrar söylüyorum, korkmadığın zaman pm atman yeterli vs atabiliriz, ely3de arkadaşlarım mevcut gerekirse oradada vs attırabilirim. Ne kadar gereksiz ve karaktersiz bir insan olduğunu göz önüne sürdüğün için tekrardan teşekkürler.

Forum hesabın ban yemiş ama eminim bu yazdıklarımı göreceksin ely 3 de ws ye bekliyorum seni MiRaLa pm atman yeterli yadda llClupperll hangisindeysem ulaş varsa yüregin gel ws ye konuşma fazla.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri