Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

ROBUE ve rezilliği :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 35MavericK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Videoda görüldüğü üzere charına 20k gibi bi damage vurmamım imkanı olmadığını , kanıtlarsam charını vericeğini söyledi. Ben sözümü tutup videoyu atıyorum, bakalım kim ne kadar lafının eri :)

Kıvrınışlarını görmeyi heyecanla bekliyorum.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ulan itin soyları işinize gelen anları çekip yediğiniz tekleri unutmanızda ne komik :D düz 9 k attığını iddia eden gevşek çocuk neden sura seti için yüksek teklifler sunup 5 kişi kesemiyor çarımı acaba bi düşün ely3Te dingil maverick :D biliyorum fazla soktum sana sayemde toplu savunma dizmeyi öğrendin ama sonun yasin gibi olacak suskun ve tek çar ile kalacksın ;)

Adamlığını tekrardan bize yansıttığın ve ne kadar karaktersiz bir insan olduğunu ortaya sunduğun için teşekkürler. Ely3de kesilmek demekki nasıl koyduysa sana fazla içerlenmişsin. Herhalde senin kadar kendi adı ile çelişen başka bir insan yoktur, tam bir utanç kaynağısın. Vs konusuna gelicek olursak tekrar ve tekrar söylüyorum, korkmadığın zaman pm atman yeterli vs atabiliriz, ely3de arkadaşlarım mevcut gerekirse oradada vs attırabilirim. Ne kadar gereksiz ve karaktersiz bir insan olduğunu göz önüne sürdüğün için tekrardan teşekkürler.
Kimin lafının ne kadar eri olduğu ortada, kıvırmaktan dansözleri geçti :) Laflarına itibar etmeyin benden tavsiye.
Buda videoyu gördükten sonra yazdıkları :)

Kıvırmaktan ne hal oldunuz ya. Herkes içinde aslan kesilmek kolay nasılsa. Söndürdüler mi seni gülüm bir daha ağzından çıkanları 2 değil 10 kez düşünerek konuş sen yersin öyle laflarını :m08:

illaki yorum yaptırtmaya zorluyorsunuz yani :))) altı üstü 1 hafta oynayıp bıraktığım sadece biolog vermeye girdiğim çardan tek yemeyen çarınız kalmamış hala rezil rezil konu açabilme kapasitenize hayranım :m08: ws lik takıp kritik ile çarı dizmeye başladığım ilk günlerde 24 attığını zanneden çarın ile 12 k'yı 24 sanıyorsun , her zamanda söylerim sen benim ely4 teki çarıma 20 k üzeri at o içinin gittiği kırmızı dalı bitmek üzre olan okçu çarımı sana vermeyi düşünebilirim seni aç gözlü rezil maverick :m08: Gerçi Ateş (Robert)'tan yediğin kritiksiz 16 K'yıda göstererek ne kadar rezil biri olduğunu kanıtlamışsın :m08:
Eğerki ELY3'te çar dizmeye bi tarafların yerse AronHim çarımdır , ne ELY3 ne ELY4'te o 1-1 taktığınız ws lik itemlerin ile bu rezil halinden kurtulamazsın tek yemekten ufaklık ;)
aslında benim hatam senin kritiksiz yediğin Tek'leri videoya almamam , gerçi video almama gerek bile yok çünki turnuva 1.si Festival loncasında senin o rezilce kritiksiz yediğin tekleri görmeyen kalmadı ;) post altına istediğin yorumu yapabilirsin çünkü senin gibi rezil her zaman rezildir maverick ;)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri