HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ad soyad:gökhan ulusoy
Kac Sw de gorev aldınız:4
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: 5-8 saat ama bu güne göre değişir
ve sabah akşamda değişir sabah 3 saat akşam 5 saat giriyorum normalde
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:gmlik çok özel bir görev ve bir gm en iyi şekilde
görev yapmalıdır.ciddiye almalıdır
Kurallara Uyarmısnız :evet en dikkat ettiğim konudur
Son düzenleme:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Ad soyad:Çağdaş Mavzer
Yaş : 13 ( Yaşım 13 ama metin2 kuruldugundan beri oynuyorum yas 17 kdar olgunm )
Kac Sw de gorev aldınız: 24 ( 24 Gm 8 Sw Sahibi )
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:7/24 online ise sw full olrm
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm Lik oyunun düzenini saglamak huzurlu bir sw yapmak ve hakszlklara karsı gelmektir ...
[GM]Julines
Kurallara Uyarmısnız : EveT Her Daim ( [GM]Julines ) Saygılarrr...! ulasım : grand_masterr06@hot.....
Yaş : 13 ( Yaşım 13 ama metin2 kuruldugundan beri oynuyorum yas 17 kdar olgunm )

Kac Sw de gorev aldınız: 24 ( 24 Gm 8 Sw Sahibi )
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:7/24 online ise sw full olrm

Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm Lik oyunun düzenini saglamak huzurlu bir sw yapmak ve hakszlklara karsı gelmektir ...
[GM]JulinesKurallara Uyarmısnız : EveT Her Daim ( [GM]Julines ) Saygılarrr...! ulasım : grand_masterr06@hot.....
Dediqim qibi yaşım 13 ama oLqunum isterseniz msn ekleyip ordan konusalm 1 kere deneyin eger full online olmadıgımı görürseniz yada bir hata anında gm lik olan kutsal qörevimi aln

[GM]Julines saygıLarrrrrr

[GM]Julines saygıLarrrrrrŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)