HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ad:YaLçın
Soyad:Gülmez
Kac Sw'de GmLik yaPtınız ? : Ben 3 serverde yaptım
2 VPS 1 hamachiLi (hamachili kendi pvpm)
Kurallara Uyarmısınız: Serverdaki Kurallara tabiykide uyarım Çünkü KuraLsız tad vermez
herkezde bir sirus herkezde bir Kraliyet Olunca zevk oLmaz. Emek haKKı oLmaLı
GmLik hakkında görüşüm ise. : gmLik öyLe herkezin yapabiLeceği bir iş değiLdir.. Dışardan kolay bakıLsada herkezin Sorunlarına Yardım ediLmesi GörüşüLmesi gerekLidir bu zorunludur Cünkü
Soyad:Gülmez
Kac Sw'de GmLik yaPtınız ? : Ben 3 serverde yaptım
2 VPS 1 hamachiLi (hamachili kendi pvpm) Kurallara Uyarmısınız: Serverdaki Kurallara tabiykide uyarım Çünkü KuraLsız tad vermez
herkezde bir sirus herkezde bir Kraliyet Olunca zevk oLmaz. Emek haKKı oLmaLı
GmLik hakkında görüşüm ise. : gmLik öyLe herkezin yapabiLeceği bir iş değiLdir.. Dışardan kolay bakıLsada herkezin Sorunlarına Yardım ediLmesi GörüşüLmesi gerekLidir bu zorunludur Cünkü

Ad:Furkan
Soyad:Sağlam
Yaşım:15
Kaç Swde Görev Aldınız:6'yı geçmiştir.
Online Saatim:Sw ile günlük en az 5 saat en fazla 9 saat ilgilenirim.
Gm Hakkında Görüşlerim:Bence gm o swnin düzenini sağlamalı,userlerin sorunlarıyla ilgilenmeli.
Kurallara Uyarmıyım:Tabi uyarım.Kural bana göre bir sorumluluktur.Nasıl evde sorumlulukların varsa swde kurallar benim sorumluluğumdur.
Ayrıca ek olarak bir şey daha eklemek istiyorum:Npc ayarlamayı bazı teknik sorunları çözmeyide biliyorum.
Soyad:Sağlam
Yaşım:15
Kaç Swde Görev Aldınız:6'yı geçmiştir.
Online Saatim:Sw ile günlük en az 5 saat en fazla 9 saat ilgilenirim.
Gm Hakkında Görüşlerim:Bence gm o swnin düzenini sağlamalı,userlerin sorunlarıyla ilgilenmeli.
Kurallara Uyarmıyım:Tabi uyarım.Kural bana göre bir sorumluluktur.Nasıl evde sorumlulukların varsa swde kurallar benim sorumluluğumdur.
Ayrıca ek olarak bir şey daha eklemek istiyorum:Npc ayarlamayı bazı teknik sorunları çözmeyide biliyorum.
Ad soyad:Mert Sertyel
Kac Sw de gorev aldınız:5 kere kendi sw mi kurdum 3 kere hamahcı gm lık 6 kere vps gm lık yaptım
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:7/24
Gm lik Hakkında Dusuncelerımız: GM LIK SIRADA BIR MESLEK GIBI DIR
Kurallara Uyarmısnız : sıkı olmadıkca uyarım 1 kere private serverda kufur hıle ban sebebi deildir hakkınızda suclama yapılır ban atılırsa daha once basıma geldı kendi sw de o yuzden kapadım
Kac Sw de gorev aldınız:5 kere kendi sw mi kurdum 3 kere hamahcı gm lık 6 kere vps gm lık yaptım
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:7/24
Gm lik Hakkında Dusuncelerımız: GM LIK SIRADA BIR MESLEK GIBI DIR
Kurallara Uyarmısnız : sıkı olmadıkca uyarım 1 kere private serverda kufur hıle ban sebebi deildir hakkınızda suclama yapılır ban atılırsa daha once basıma geldı kendi sw de o yuzden kapadım
Ad soyad: Ozan Yılmaz
Kac Sw de gorev aldınız:3
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:17 18 Pc İstediğim Kadar Açık Kalabilir
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:GMLi Zevk İçin İstemiyorum, Adeletli Bir Oyun Olması İçin İstiyorum.!
Kurallara Uyarmısınız:Yerine Göre Kurallara Uyarım Demek İstediğim Düzgün, Saçma Olmayan Kurallar Uyarım
Kac Sw de gorev aldınız:3
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:17 18 Pc İstediğim Kadar Açık Kalabilir
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:GMLi Zevk İçin İstemiyorum, Adeletli Bir Oyun Olması İçin İstiyorum.!
Kurallara Uyarmısınız:Yerine Göre Kurallara Uyarım Demek İstediğim Düzgün, Saçma Olmayan Kurallar Uyarım
Ad soyad:Mert Çetintaş
Kac Sw de gorev aldınız:20
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:10
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Ben bir çok sw de gmlik yaptım ayrıca vsp serverda kurdum 3 ay yürüdü daha sonra bir cok local serverda scalıstım oyunclarla iletişim içindeyidm webmaster konusunda bir çok şey biliyorum siteyi editleyebilirim.Ben daha cok oyuncculşarın şikayet ve isteklerini dinledim iteylee ugrastım packlerle vede oyuncuların eğlenmeseiyle uğranştım su anda bir çok event hayla aklımda gm kodlarını ezbere biliyorum
siitenin şimdiden alt yapı forumu hazır bilene sadece adresini verrim
Kurallara Uyarmısnız :Kurallara UYARIM uydurmayıda severim.
Kac Sw de gorev aldınız:20
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:10
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Ben bir çok sw de gmlik yaptım ayrıca vsp serverda kurdum 3 ay yürüdü daha sonra bir cok local serverda scalıstım oyunclarla iletişim içindeyidm webmaster konusunda bir çok şey biliyorum siteyi editleyebilirim.Ben daha cok oyuncculşarın şikayet ve isteklerini dinledim iteylee ugrastım packlerle vede oyuncuların eğlenmeseiyle uğranştım su anda bir çok event hayla aklımda gm kodlarını ezbere biliyorum
siitenin şimdiden alt yapı forumu hazır bilene sadece adresini verrim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
işte formum admin benim Kurallara Uyarmısnız :Kurallara UYARIM uydurmayıda severim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)