HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ad soyad:Fatih Çağla
Kac Sw de gorev aldınız: 5
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:6 saat online olurum
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm lik adaleti salıyan kişidir
Kurallara Uyarmısnız : Takım oyunlarını severim kurallara uyarım
Kac Sw de gorev aldınız: 5
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:6 saat online olurum
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm lik adaleti salıyan kişidir
Kurallara Uyarmısnız : Takım oyunlarını severim kurallara uyarım
Ad soyad:Orkan Kursuncu
Kac Sw de gorev aldınız:5
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Yaz Tatilinde en az 6 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:bence Game Masterlik bir ayricaliktir insanlara yardimci olmak lazimdir Kurallara uymayanları 1. Uyarırırm 2. Uyarırım 3. DC Atmak zorunda kalırım.... By OromisTR
Kurallara Uyarmısnız :kurallara uyarim asla ve asla benden Eşya Veya Yang istiyen oyunculara kendi kasmasını söylerim kimseye sert tepki göstermem
TŞKRLER By OromisTR
Kac Sw de gorev aldınız:5
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Yaz Tatilinde en az 6 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:bence Game Masterlik bir ayricaliktir insanlara yardimci olmak lazimdir Kurallara uymayanları 1. Uyarırırm 2. Uyarırım 3. DC Atmak zorunda kalırım.... By OromisTR
Kurallara Uyarmısnız :kurallara uyarim asla ve asla benden Eşya Veya Yang istiyen oyunculara kendi kasmasını söylerim kimseye sert tepki göstermem
TŞKRLER By OromisTR
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Ad soyad:Eren Dost
Kac Sw de gorev aldınız:33 (3 vps server kurdum 27 kerede hamachili server kurdum kodları benim kadar iyi anlayan olabilicekmi bilmiyorum
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:17
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm dmek İnsanlara Eşit Davranan Oyunun Düzenli Gitmesini Sağlayan Bir Adamdır Gereğinde eğlenmek ....
Kurallara Uyarmısnız :Kuralların %99.9 yerine getiririm 1 'i ise kendi kurallarım
Kriterlerine uygun isem ekle konuşalım dostum.
İletişim:bannedvideo@hotmail.com
Kac Sw de gorev aldınız:33 (3 vps server kurdum 27 kerede hamachili server kurdum kodları benim kadar iyi anlayan olabilicekmi bilmiyorum

Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:17
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm dmek İnsanlara Eşit Davranan Oyunun Düzenli Gitmesini Sağlayan Bir Adamdır Gereğinde eğlenmek ....
Kurallara Uyarmısnız :Kuralların %99.9 yerine getiririm 1 'i ise kendi kurallarım

Kriterlerine uygun isem ekle konuşalım dostum.
İletişim:bannedvideo@hotmail.com
basvurulara devam edebılrsınız gm alımımız sureklı olacaktır deneme yapıp begenecegiz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)