HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
seyyid can gökaydın
yas =17
kac sw =3 serverda birinde kayıtı hazırladım
kac saat online = sabah 9 aksam 6 gece 1 sabah 6 toplamda 14 saat civarı
bana kalırsa gm swyi en iyi halde yönetmek serverda yapılan hataıları giderip en temiz sekil hale getirmek yapılan saygısızlıkları önlemek kisi haklarına saygı göstermek amaclı bi yöneetici serverda birebir koruyucu gibi bise
yas =17
kac sw =3 serverda birinde kayıtı hazırladım

kac saat online = sabah 9 aksam 6 gece 1 sabah 6 toplamda 14 saat civarı
bana kalırsa gm swyi en iyi halde yönetmek serverda yapılan hataıları giderip en temiz sekil hale getirmek yapılan saygısızlıkları önlemek kisi haklarına saygı göstermek amaclı bi yöneetici serverda birebir koruyucu gibi bise
Ad soyad: Hüseyin Tufan Türhan
Kac Sw de gorev aldınız: Yaklaşık 32 Sw de Görev Aldım
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: Eğer GM Olabilirsem Elimden Geldiğince ONLİNE Olmaya Çalışacağım .
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:İlk Önce GM Adaletli Dürüst Günün Yarısı Kadar ONLİNE Olabilecek Bir GÖREV Adamıdır ÖRNEK=cerature2
Kurallara Uyarmısnız: Şu Ana Kadar FORUM Da Ve GM Likte Kimseye Küfür Etmedim Etmem Edenide Sevmem.Vede Kurallara Uyduğum İçin Ve Başarılı Olduğum İçin [TLY] (Takım Lideri Yardımcısı) Mertebine Kadar Yükşelmiş Bulunuyorum.
Kac Sw de gorev aldınız: Yaklaşık 32 Sw de Görev Aldım
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: Eğer GM Olabilirsem Elimden Geldiğince ONLİNE Olmaya Çalışacağım .
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:İlk Önce GM Adaletli Dürüst Günün Yarısı Kadar ONLİNE Olabilecek Bir GÖREV Adamıdır ÖRNEK=cerature2

Kurallara Uyarmısnız: Şu Ana Kadar FORUM Da Ve GM Likte Kimseye Küfür Etmedim Etmem Edenide Sevmem.Vede Kurallara Uyduğum İçin Ve Başarılı Olduğum İçin [TLY] (Takım Lideri Yardımcısı) Mertebine Kadar Yükşelmiş Bulunuyorum.
Ad soyad: Çağatay Gülen
Kac Sw de gorev aldınız:4
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:10-15 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Userlere Yardımcı olmak
Kurallara Uyarmısnız : Mantıklıysa evet =)
not: sw nize süper npcler ekliyebilirim forumda paylaşmadım sadece bazı kişilere weriyorum =)
Kac Sw de gorev aldınız:4
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:10-15 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Userlere Yardımcı olmak
Kurallara Uyarmısnız : Mantıklıysa evet =)
not: sw nize süper npcler ekliyebilirim forumda paylaşmadım sadece bazı kişilere weriyorum =)
Ad soyad:Fırat Akdoğan
Kac Sw de gorev aldınız:3 2sini Ben Kurdum.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Günlük ortalama 5-6 saat.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Benim için GM oyunda disiplini sağlayan oyun kurucusuna yardım etmekle görevli kişidir.
Kurallara Uyarmısnız :Uyarım.
Kac Sw de gorev aldınız:3 2sini Ben Kurdum.
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:Günlük ortalama 5-6 saat.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Benim için GM oyunda disiplini sağlayan oyun kurucusuna yardım etmekle görevli kişidir.
Kurallara Uyarmısnız :Uyarım.
Ad:Burak
Soyad:Şahin
Yaşım:18
Kaç Swde Görev Aldınız:Valla Hatırlamıyorum En Az 10 Diyim Kendi Sw mde Oldu...
Online Saatim:7/24 Online Degilim Tabikide Bunuda Beklemezsiniz Zaten İnsanız Bizde Duruma Baglı Özel Durum Olmazsa En Az 5-6 Saat On Olabilirim Genellikle Gece Onlineyim Sabah İşlerim oluyor...
Gmlik Hakkında Görüşlerim:GM Ligi Artislik Olrak Büyük Biri Olarak Görmüyorum Swnin Sorunlarıyla İlgilenen Userlerle İlgili OLup Yardımcı Olmak Demekdir Bence GM...
Kurallara Uyarmıyım:Evt Uyarım Ve Agzımdan Lan Kelimesi Bİle Duymazsın Yada GÖrmezsin Küfürü Sevmem Yaşımda El Vermez Çocuk Gİbi...
Aslında GM likten Bıktım Ama Kendi Swm Hamachi Birazda VPsde Takılmak İstiyorum...
Soyad:Şahin
Yaşım:18
Kaç Swde Görev Aldınız:Valla Hatırlamıyorum En Az 10 Diyim Kendi Sw mde Oldu...
Online Saatim:7/24 Online Degilim Tabikide Bunuda Beklemezsiniz Zaten İnsanız Bizde Duruma Baglı Özel Durum Olmazsa En Az 5-6 Saat On Olabilirim Genellikle Gece Onlineyim Sabah İşlerim oluyor...
Gmlik Hakkında Görüşlerim:GM Ligi Artislik Olrak Büyük Biri Olarak Görmüyorum Swnin Sorunlarıyla İlgilenen Userlerle İlgili OLup Yardımcı Olmak Demekdir Bence GM...
Kurallara Uyarmıyım:Evt Uyarım Ve Agzımdan Lan Kelimesi Bİle Duymazsın Yada GÖrmezsin Küfürü Sevmem Yaşımda El Vermez Çocuk Gİbi...
Aslında GM likten Bıktım Ama Kendi Swm Hamachi Birazda VPsde Takılmak İstiyorum...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)