Hadi item konusunu anlayamadın @CHURSLEER; Ely1 ve Ely2 birlessin felan diye laf cikti neden Ely1 deki herkes birlesirse oyunu birakiriz dedi ? Bende dahil
Ely2 deki herhangi bir kbc kask 20 25t ely1 de o paraya edit bile alamassin kaldiki kask alasin
ah be kardesin bilincsiz kardesim 
Ely2 deki herhangi bir kbc kask 20 25t ely1 de o paraya edit bile alamassin kaldiki kask alasin
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hadi item konusunu anlayamadın @CHURSLEER; Ely1 ve Ely2 birlessin felan diye laf cikti neden Ely1 deki herkes birlesirse oyunu birakiriz dedi ? Bende dahilEly2 deki herhangi bir kbc kask 20 25t ely1 de o paraya edit bile alamassin kaldiki kask alasin
![]()
hadi item konusunu anlamadın
) demişsin...gördük oyunda getirdin 2 çar biri 130du sanırım çok yüksek fiyatlı 550t lik muhonla bilmem kaçbin tlik kaskınla 10bin tlik itemlerinle daldın potu kapattım yıkamadın benim 10t lik itemler senin 10bin tlik itemine kafa tuttu... iyikide anlamıyormuşum bide anlasamışım neler olurdu bilmiyorum..
gelelim 2 ci soruna ely1 ve ely2 birleşsin veya birleşmesin bu benim bilecegim bi iş diil yönetim karar verir bu olaya ölebi yetkim yok
ama oyunda bi degişiklige gidilmesi gerek buda benim görüşüm
aklıma geldigi için soruyorum senin benden dolayı bi kuyruk acınmı var.. yani sölesen hatamızı özürde dilerimde tavşan dağa küsmüş dagın habari olmamış durumu var: )))
@Trypanosoma; @CHURSLEER; Daha fazla tartısmaya devam edıcekmısınız arkadaslar ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)