noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bizde özledık böyle göruntulerı :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

kendi avantajınız için bizim huzurumuz bozulacak. Ben Şahsım adına bir edite 5 bin, 6 bin t para verirken sizin editleriniz geldimi benim verdiğim para harcanacak sonra ne anladım ben bu işten. Bizim birleşmemizin tek yolu var. Kendi editlerinizi edit başına 25 kristal den alıcaksınız yeni olanlarıda 50 kristalden çarlarınızda aktarılacak boş bir halde kraliyetlerinizde kristale çevrilecek. Benim görüşüm tek bu şekilde uzlaşabiliriz ve sunucuların birleşmesine karşı çıkmayız.

Ömer hakli ama bİrleŞme olursa cok kİŞİ oyunu birakir bundna emİnİm bİzİm ely 1 de edİtler pahali ely 2 de edİtler cok ucuz bunu İcİn bİrleŞmne olmamasi lazim

Ely2 de oyun içerisinde yapılabilcek bi durumda göremiyorum savunmalar 30' ve en pahalı edit 250t :) Şahsen 3 günde kasılabilcek bi miktar 4 savunma edit taktıgın anda yıkılmaz oluyorsun ve oyunda yapabilcek bi şey kalmıyor heves gidiyor :) ely1 10000t lik editte var 40t likte :) para kasma olayıda bilen için genel oynayanlar 2 3 editli olanlar hırs yapıp daha fazlasını isitorlar ve user çoğalıyor piyasa yükseliyor :D vsde yatmama diye bi olay yok :D :cool:

Raad'ız yani sülalemiz raad oyun birleşiirse emeklermiz yanar ve otomatik olarak ely1deki tüm userler bırakır sadece ely2 deki oyuncular kalır ely1 de :D :cool::cool:

Son düzenleme:
Bence de birlesmemesi kanaatindeyim çünkü ely 2 de 15 t ye 20 t ye edit var bizde ise en az 40 t piyasa bayagi düşecektir. Oyuna para yatiran arkadaşlar mağdur olabilir. Benim görüşüm bu tabii yöneticilerin bilecegi iştir ama oyuncularin da görüşlerini almak gerekir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri