raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Shorty Admin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deagle147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deagle147

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
117
Reaksiyon Skoru
70
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 2 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

O Kadar Konu Nun Ardından Anladım Kı Sız Tatlı Dılden Anlamıyorsunuz Anlamanız İçin Illa Hakaretmı Edelım Arkadaş Ben Sadece 1 Cevap Istıyorum Sadece O Kadar 1 Cevabı Çok Gormeyın Bana

Bundan 2 Ay Önce @Shorty; tarafından RiaDoN Adlı Çarımda Sahde Ss Yapmak Yuzunden Butun Çarlarım ( lM4T4DORl,Duckes,M4T4DOOR,lM4T4DOR) Çarlarımda Suresız Banlandı.

Sahde Ss Nın İçeriği Sahde Hp Rekoru Yapmakdı.

Bunun Cezası Olarak @Shorty; Arkadaşımla Ortak Kullandıgım Çarada Suresız Ban Attı (lM4T4DORl)
Ne Kadar Dıl Doktuysem 1 Cevap , Bır Yol Gosterecek Bırısıyle Karşılaşamadım

Benım Baska Çardan Sahde Ss Yapmama Ragmen Neden Arkadaşımla Ortak Kullandıgımız Çar Ban Yedı ?
Madem Yonetıcılerı Kandırmanın Affı Yok Neden @Shorty; Bırısıne Attıgı Sınırsız Banı 3 Gune Düşürdü Neden Arkadas Neden
Bı Yere Geldıkden Sonra Insanların Ayagını Kaydırmak Hosunuza Gıdıyorsa Soyleyın Bılelım

Ban Affı Istıyorum Dıyorum Ban Affı Bıttı Dıyor. Destekden Bırısı Ban Affından Yararlanmalısın Dıyor
Bırısı Baska Dıyor Bırısı Başka Hangı Yoldan Gıdıcegımı Şaşırdım Artık

Oyunda Daha @xZeyn0; Adminimiz Gm Lıgı Bırakmadan Once Bırısı Oyun İçi Zeynep Admınımıze Ve Allah-ı Uteala'ya Kufur Ettı Saatlerce Zeynep Admın Ona Sadece 6Ay Ban Cezası Uyguladı Yanı Sımdı Sahde Hp Resmı Yapıp Foruma Atmak Allah'a Kufur Etmekden Daha Buyuk Bır Suçmu? @Shorty;

Ben Sadece 5 Yıllık Emegımı Kaybetmek Istemıyorum O Kadar.
Yonetıcıler Bakabılır Yanı RıaDoN Adlı Çarımın Hp Sını Koymuşdum Foruma Bakabılırler Çarıma Çarda Gorulen En Fazla Hp 40k Dır Bunu Sızde Gorebılırsınız

Ban Nedenım: Bug Ve Oyuncuları Kışkırtmak Degıl !! Sadece Foruma Sahde Hp Resmı Atmakdır.
Bende Shorty Nın Insafından Yararlanmak Istıyorum Ve Ban Suremın Azaltılmasını Istıyorum Ben Bug Yapmadım Oyun Acıgı Bulmadım Sadece Bır Resım Atttım. @Shorty; Den Ricam Artık Benı Ugrasdırmasınlar Konu Açmak Icın

Ban Suremın Azaltılmasını Istıyorum.Bayramda Mılletın Edıtlerı Kayboldugunda Bır Sahdekar Sızı Kandırmaya Çalısmısdı Edıt Kayboldu Dıye Sızde Bunu Farketıp Sınırsız Ban Atttınız. Adam Ozur Dıledı 3 Gune Indırdınız Ben Sadece Ozur Dılemedım Dıyemı Sınırsız Ban Yıyorum? @Shorty; @admin;

Butun Forum Uyelerınden Rıca Edıyorum Konuyu Baska Yerlere Çekıcek Yorumlar Atılmasın.
Konuma @Shorty; Ve @admin; Den Baska Kımse Cevap Vermesın. Suan Tek Konudan Yazıyorum Lutfen Benı Daha Fazla Ugrasdırmayın.

Ust Yetkılılere Her Turlu Yerden Ulaşıldı.(Facebook,Skype,Tıcket,Özel Mesaj)
Yanı Surdan Ulasarak Cevap Alabılırsınız Dıyıp Konuyu Kapatmayın

Anlayışınız İçin Çok Tesekkur Ederım

Iyı Forumlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bazı Hareketleri yapmadan önce düşünmemiz gerekir,acaba bunu yaparsam ne olur? Size Oyun Yönetimi olarak boşa kürek çektiğinizi söyleyebilirim..
Size Cevap V E R İ L M E Y E C E K T İ R.Çünki; Daha önceden açtıgınız konulara ve Shorty'nin vermiş oldugu cevaplar bu konu için yeterli ancak siz, bizi yönetimden değilmişcesine hareket ederek bizim cevaplarımızı hiçe sayıyor ve haylen Shorty'den cevap beklemektesiniz.

Size Şunuda belirtmek isteirmki " Zorla Güzellik OLMAZ..!"..Burada yaptıgınız hata/hatalarının cezasını çekiyorsunuz her hata yapan oyuncu/oyuncular gibi..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri