- Konular
- 73
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
MyNumberOneFatheR İSİMLİ ÇARIMI BANLADINIZ BAN SEBEBIM OLARAK TICARET ESNASINDA KEFIL OLDUGUMU SOYLEDINIZ KABUL EDIYORUM SUCLAMANIZI SIMDI MADEM BÖYLE SEVGİLİ @Shorty; @admin 2 nizden 1 inden beklediğim destek madem carım banlı 5 yıllık emegımın ne kadar ban yedıgını gorup takip etmek istiyorum oyunun sitesınden ancak carım emaılıyle bırlıkte alınmıs durumunda sızler tarafından geçerli kullanıcı adı ve sıfreyı yazdıgımda yanlış dıyor bana burdan gerekli cevabı vermenızı ve özelden gerekli işleminizi yapmanızı bekliyorum carıma sıteden ulaşamıyorum ve ban süremi takip etmek istiyorum ve en kısa zamanda cevap bekliyorum sevgili oyunla ilgili en yetkili olan emrah bey ve turkay.
carımı oyun sıtesınden takıp edebilmem için gerekli olan emaıl kullanıcı adı ve şifremi vermek ve carımı ona aktarmanızı ve sıteden ban suremın takıbınde bulunmak ıstıyorum !
carımı oyun sıtesınden takıp edebilmem için gerekli olan emaıl kullanıcı adı ve şifremi vermek ve carımı ona aktarmanızı ve sıteden ban suremın takıbınde bulunmak ıstıyorum !
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3389328-shorty-ve-admin-sitedne-giris-hakkinda.html
Defalarca konu açmana gerek yok tek konudan devam
Defalarca konu açmana gerek yok tek konudan devam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...