C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hirsizlik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaNeRSoYKaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaNeRSoYKaN

Level 4
TM Üye
Konular
58
Reaksiyon Skoru
43
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dün Pidge-Keilth Arasında Çoçugun Bırısı 300-350t Arasındakı Zırhımı Çalıp Oyundan Çıkdı Ustune Yetmezmıs Gıbı Dalga Gecdım Aldıgı Kaçdıgı Anı Vıdeoya Aldım Dunden Berı Bır Allahın Kulunun Ilgılenmesını Istıyorum Adam Çarlarını Çokdan Boşaltmısdır Bıle Ben Ne Anladım Kı Bu İşden ?? Bizdemi Çalalım Yanı Ne Yapalaım Adam Savascı Çarımızıda Çaldı Kaçdıgı An Yok Dıye Ban Atmadınız Ama Çar Gitti

Ya Itemlerımı Çalan Arkadasa Ip Ban Atın Yada Bana Item Iadesı Yapın Dunden Berı Beklıyorum Tıckeettte Kımse Cevap Dahı Vermedı Ne Olucak Benım Durumum ?

@Shorty; @erdema; @DN Angel;

Moderatör tarafında düzenlendi:
ticket numaranı bana özel mjs at bakalım neden ilgilenilmemiş bende araştırayım

Dün Pidge-Keilth Arasında Çoçugun Bırısı 300-350t Arasındakı Zırhımı Çalıp Oyundan Çıkdı Ustune Yetmezmıs Gıbı Dalga Gecdım Aldıgı Kaçdıgı Anı Vıdeoya Aldım Dunden Berı Bır Allahın Kulunun Ilgılenmesını Istıyorum Adam Çarlarını Çokdan Boşaltmısdır Bıle Ben Ne Anladım Kı Bu İşden ?? Bizdemi Çalalım Yanı Ne Yapalaım Adam Savascı Çarımızıda Çaldı Kaçdıgı An Yok Dıye Ban Atmadınız Ama Çar Gitti

Ya Itemlerımı Çalan Arkadasa Ip Ban Atın Yada Bana Item Iadesı Yapın Dunden Berı Beklıyorum Tıckeettte Kımse Cevap Dahı Vermedı Ne Olucak Benım Durumum ?

@Shorty; @erdema; @DN Angel;

aynı mevzu bendede oldu blader bı soguk su ıctım sadece :)

aynı mevzu bendede oldu blader bı soguk su ıctım sadece :)

walla Çalanlar Kıvırtarak Gezıyor Sıstem Ban Atana Kadar adamlar 40çar degıstırıyor ıtem ıadesıde yok Tamamen Aptallık Hırsız Olmak Var Svde Ama Allah Korkumuz Var Neysede Banada Ver 1 Bardak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri