Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ely2 de oyun içerisinde yapılabilcek bi durumda göremiyorum savunmalar 30' ve en pahalı edit 250tŞahsen 3 günde kasılabilcek bi miktar 4 savunma edit taktıgın anda yıkılmaz oluyorsun ve oyunda yapabilcek bi şey kalmıyor heves gidiyor
ely1 10000t lik editte var 40t likte
para kasma olayıda bilen için genel oynayanlar 2 3 editli olanlar hırs yapıp daha fazlasını isitorlar ve user çoğalıyor piyasa yükseliyor
vsde yatmama diye bi olay yok
![]()
![]()
Çok abartmışsın 10bint den bahsediyorsun en pahalı edit tl cinsinden 150 200 arası oyun içi 2000t
onun harici normal bi oyuncunun para kasarak 1 ay da full edit olması mümkün örnekleri oyuna girerseniz birebir konuşa bilirsiniz
ayrıca wslerde yıkılma olanagı olması bizim için çok iyi birşey en azından bi amaç var.Kazanmak beraberlik ortadan kalkmış oldu
birleşmeye gerek yokki bizde ely2 de kılıc cıkarma gelse yeter ve sonuc ortaya cıkarEly2 de oynayan bır kısı olarak.Ely1 dekı goruntulerı gordukce kıskanmamak elde degılOyun içerisi göruntuler ve her yerden user göruntulerı.
![]()
Oyun içerisinde ne kadar map var ise tum her yerınde user gördum ve artık bırlesme olmasını umıt edıyorum.![]()

Trypanosoma ben 24 b.hızlı zekalı ay gördümde 10000t yi sen hiç bi arada gördün mü?önce onu sorayım
biyasayı karıştırıyorsun aslında olan degerini 2 ye 3 e katlamak sana ne kazandıracak onu anlamış diilim...
şahsen elimde olmuş olsa 10bine millet razı der 15bin isterim o fiyata satarım..aslında satamam elimde kalır: )))
elimde çift ok kalkan var degeri 50t şimdi ben 5.000t ye satıyorum alan çıkarmı çıkmaz o ay kılıcına 10bin t verenin aklından şüpe ederim.
biyasayı karıştırıyorsun aslında olan degerini 2 ye 3 e katlamak sana ne kazandıracak onu anlamış diilim...
şahsen elimde olmuş olsa 10bine millet razı der 15bin isterim o fiyata satarım..aslında satamam elimde kalır: )))
elimde çift ok kalkan var degeri 50t şimdi ben 5.000t ye satıyorum alan çıkarmı çıkmaz o ay kılıcına 10bin t verenin aklından şüpe ederim.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)