Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Bizde özledık böyle göruntulerı :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely2 de oynayan bır kısı olarak.Ely1 dekı goruntulerı gordukce kıskanmamak elde degıl :)

Oyun içerisi göruntuler ve her yerden user göruntulerı.

d4VnDZ.jpg

GbrvJ7.jpg

2v02dv.jpg

Oyun içerisinde ne kadar map var ise tum her yerınde user gördum ve artık bırlesme olmasını umıt edıyorum.​

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ely2 de oynayan bır kısı olarak.Ely1 dekı goruntulerı gordukce kıskanmamak elde degıl :)

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Oyun içerisinde ne kadar map var ise tum her yerınde user gördum ve artık bırlesme olmasını umıt edıyorum.​

Kendi avantajınız için Bizim huzurumuz bozulacak. Ben Şahsım adına bir edite 5 bin, 6 bin T para verirken Sizin editleriniz geldimi benim verdiğim para harcanacak Sonra ne anladım ben bu işten. Bizim birleşmemizin tek yolu var. Kendi editlerinizi Edit başına 25 Kristal den alıcaksınız Yeni olanlarıda 50 kristalden çarlarınızda aktarılacak Boş bir halde kraliyetlerinizde Kristale çevrilecek. Benim görüşüm tek bu şekilde uzlaşabiliriz ve Sunucuların birleşmesine karşı çıkmayız.

d4VnDZ.jpg

GbrvJ7.jpg

2v02dv.jpg

Kendi avantajınız için Bizim huzurumuz bozulacak. Ben Şahsım adına bir edite 5 bin, 6 bin T para verirken Sizin editleriniz geldimi benim verdiğim para harcanacak Sonra ne anladım ben bu işten. Bizim birleşmemizin tek yolu var. Kendi editlerinizi Edit başına 25 Kristal den alıcaksınız Yeni olanlarıda 50 kristalden çarlarınızda aktarılacak Boş bir halde kraliyetlerinizde Kristale çevrilecek. Benim görüşüm tek bu şekilde uzlaşabiliriz ve Sunucuların birleşmesine karşı çıkmayız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri