Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Cem güldürme beni adamın peşinden koşmuşsun resmen çarı alıcakmısın diye bunuda geçtim bizim durumumuzda garip hiç birşey yok gayet güzel bi biçimde köyümüzde takılıyoruz hergün içeriden çıkamıyor haldesiniz demişsin de galiba ya senin gözünde sorun var yada bizlerin. Eğer kaya mevzusu bu kadar önemli birşey olsaydı yöneticiler gereken herşeyi yapmışlardı zaten 3 kuruşluk birşey olmuş olsaydı o adamlar da orada saatlerce beklemezlerdisenin egonu konuşturmana gerek yok şimdi çok konuşma köye gelip 10 20 t lık şurup harca
![]()
Siz iftira atmaya devam edin ben o adama ne zaman charı ne zaman alcaksın demişim? Ya da peişinden koşmuşum? Kanıtlamazsanız adam değilsiniz. Şuan siz içerde ben sarıda dışardayım dans ediyorsunuz çıksanıza dışarı

Siz iftira atmaya devam edin ben o adama ne zaman charı ne zaman alcaksın demişim? Ya da peişinden koşmuşum? Kanıtlamazsanız adam değilsiniz. Şuan siz içerde ben sarıda dışardayım dans ediyorsunuz çıksanıza dışarı![]()
40 Yaşında adamın gelip de sana iftra atmaz ve senin böyle çocukca inkar ediceğinide düşünmemiştir. Sende bana gelip Niyazi ye yalakalık yapma demiştin eğer adamsan sende yalakalığımı kanıtlarsın.
40 Yaşında adamın gelip de sana iftra atmaz ve senin böyle çocukca inkar ediceğinide düşünmemiştir. Sende bana gelip Niyazi ye yalakalık yapma demiştin eğer adamsan sende yalakalığımı kanıtlarsın.
40 yaşında adamla ben ne konuşmuşum sorsana bakalım. İşin ilginç tarafı 40 yaşında adamında sizin gibi iftira atıyor olabilmesidir. Ben o adama charı size satmam dedim daha niye gidip ne zaman alcaksın filan diyip sizin elinize koz vereyim? Yalanlarınıza devam edin yalan ve iftira atmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz çünkü

40 yaşında adamla ben ne konuşmuşum sorsana bakalım. İşin ilginç tarafı 40 yaşında adamında sizin gibi iftira atıyor olabilmesidir. Ben o adama charı size satmam dedim daha niye gidip ne zaman alcaksın filan diyip sizin elinize koz vereyim? Yalanlarınıza devam edin yalan ve iftira atmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz çünkü![]()
Desene ozaman iftira konusunda senin yolundan gidiyoruz

Ben burada sana ağır konuşurdum portofino musun cem misin ne haltsın bilmem ama yer müsait değil.
İlk olarak sen bi kere belkide amcan baban yaşında adama ismi ile hitap etmeyı bırakda adam ol. İkincisi köye gelıp f1 f2 f3 f4 e şurup koyarak 10 t lık şurup yemeylede adam olunmuyor. Heleki bu oyunda char yapma ile hiç adam olunmuyor.
O gün charı alacagını söyleyen mehmet abiye (delapen) e akşamına pm atıp charı satmaya karar verdiğini yazarken ben onunla skypede muhabbet edıyordum. Asıl sen kelekliği bırakta azıcık kalıbının adamı ol tabi o kalıp sende varsa. Şimdi defol gitte bu konudan olayı saptırma. Bu konu senin için değil senin gibi diğer karaktersizleri göstermek için açıldı.
İlk olarak sen bi kere belkide amcan baban yaşında adama ismi ile hitap etmeyı bırakda adam ol. İkincisi köye gelıp f1 f2 f3 f4 e şurup koyarak 10 t lık şurup yemeylede adam olunmuyor. Heleki bu oyunda char yapma ile hiç adam olunmuyor.
O gün charı alacagını söyleyen mehmet abiye (delapen) e akşamına pm atıp charı satmaya karar verdiğini yazarken ben onunla skypede muhabbet edıyordum. Asıl sen kelekliği bırakta azıcık kalıbının adamı ol tabi o kalıp sende varsa. Şimdi defol gitte bu konudan olayı saptırma. Bu konu senin için değil senin gibi diğer karaktersizleri göstermek için açıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin egonu konuşturmana gerek yok şimdi çok konuşma köye gelip 10 20 t lık şurup harca