Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Rezil DivanHumayun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EngiNeeR55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kendi loncanızda bulunan Flazh mıdır nedir yani metin skypede bana sövmemiş mi bir sorun bakalım? Ya da hırsızlık yapmamış mı bu adam? Herkese laf ediyorsunuzda kendi adamlarınızın yaptıklarından söz etmiyorsunuz. Ihtilal loncası kaya kesen adamlara dalıp ellerinden kayayı almıyor mu?

Bence asıl rezil olan sizlersiniz ;)

Senın Kuyruk Acın Geçmemiş Belli Skype Konusmalarını Hatırla Loncandakı Hırsızları Hatırla Banada Daha Gelıp Burda Laf Yapma Kuyruk Acın Varsa Yapıcak Birşeyım Yok Kardesım :)

Ben burada sana ağır konuşurdum portofino musun cem misin ne haltsın bilmem ama yer müsait değil.
İlk olarak sen bi kere belkide amcan baban yaşında adama ismi ile hitap etmeyı bırakda adam ol. İkincisi köye gelıp f1 f2 f3 f4 e şurup koyarak 10 t lık şurup yemeylede adam olunmuyor. Heleki bu oyunda char yapma ile hiç adam olunmuyor.

O gün charı alacagını söyleyen mehmet abiye (delapen) e akşamına pm atıp charı satmaya karar verdiğini yazarken ben onunla skypede muhabbet edıyordum. Asıl sen kelekliği bırakta azıcık kalıbının adamı ol tabi o kalıp sende varsa. Şimdi defol gitte bu konudan olayı saptırma. Bu konu senin için değil senin gibi diğer karaktersizleri göstermek için açıldı.

Serverde karaktersiz var ise oda sizlersiniz. Hala yalan konuşuyorsun mehmet'e madem öyle bir pm atmışım sende skypedesin o zaman ss alsaydınız ya? Hikaye anlatma bana evlat bunlara kimseyi inandıramazsın herkes benide senide iyi tanıyor Agemennon hırsızlıktan ban yiyen birine göre çok yüzsüzce konuşuyorsun :)

Amcam yaşında adam yalan konuşursa ona tabi adıyla hitap ederim abi demekle saygı olmaz ve ben o adama saygı duymuyorum. Saygıyı hak etmesi lazım 40 yaşında adam yalan konuşup, sözde parasıyla hava atıyorsa o adamdan bir cacık olmaz sonradan görmeler gibi yok serveri satın alıcam cart curt diyordu bu ne demek ya? Banane serveri mi satın alacaksın ne edeceksin bana neden anlatıyorsun?

Şarap konusuna gelince kaç k vuruyorsunda o kadar şarap basayım? Sende şarap bassana bakalım 7k delici yerken şarap yetişecek mi? Hemen hemen her saat gelip seni ve loncada bulunan elemanları kesiyorum madem o kadar güçlüsünüz kesersiniz tek başıma gelip 5-6 kişiyi kesiyorum bunun şarapla alakası ne?

Şarap helende satılıyor sende al ve bas bakalım kaç saniye dayanacaksın :)

Burada küfür edemiyorsun tabii ondan rahatsızsın sizin karakterinizde oyunda bir şey yapamayan emek hırsızları ancak küfür ederek kendilerini savunurlar evladım boş boş konuşmayı bırak ve paspas olmaya devam et çünkü ben oraya gelmeye devam edeceğim ve siz beni görünce içeri kaçmaya devam edeceksiniz :)

He bu arada kaç k vurduğunuda söylemeyi unutma 2k ruh vurarak beni keseceğini düşünüyorsan yanılıyorsun :D

Divana laf atıyorsunda kendine bakmıyorsun MrKENDIRCI denilen herif senin loncanın üyesi miydi?

O savaş bittikten hemen sonrasında size savaş yolladım neden kabul etmediniz? Hemen ardında 4 kişiyle sizin 15 kişilik kadronuzu sarıda kesmedik mi? Hepiniz ışınlanıp kaçmadı mı? Şimdi DEFOL GİT evlat.

Kuyruk acın varki Çarımın adını kullanıyorsun. Varsa küfürden kanıtın alırsın videonu atarsın desteğe abisi. yoksa susarsın

Bana evlat diyen dümbelek yaşın başın kadar konuş bu birincisi.
Bilmediğin mevzulara atlama bu ikincisi. Hep kendin diyorsun ya, boş konuşma varsa kanıtın koy yoksa kapa çeneni.
Bu konu benim konum buradan defolup gitmek ancak senın gibi adi bi herife yaraşır bu üçüncüsü.
Çok ateşlenmişsin ne kuyruguna mı basılıyor. 2 hafta önce o loncada olupta ne mal olduğunu görüp çıkan adamlar sana düşman unutma ki sizin yaptığınız her haltta bende. Sen önce milletin loncasına laf atacağına kendi loncana bak. Sütten çıkmış ak kaşık gibi görünüyorsun ama süte bırakılan lekeye bakmamış kimse. Milletin charına girip yan karakterine sövenler ve girdiği charı banlatanlar gibi. 10 kişi dalıyor her bırı 2 şer k skıl atsa 20 k eder şurubu çok içme ayık gez biraz. Biz şamanı adam yerine koymayıp atak yapmazdık. Şaman canını çok yakmış belli seninde savsçıyı bırakıp geçebildin bi anda. Her haltı kendine çekmişsin 7 k deliciler attıgım 2 k ruhlar havada uçuşuyor. Her lafına bi cavabım oldu ama pişkin pişkin ama bi haltmışsın gibi cevap yazma yüzsüzlüğü var sende. Tamam paşam sen haklısın tamam. Herkes buna inansınla benım yanımda bana ınananlar yetiyor zaten. Şimdi konumdan DEFOL GİT EVLAT !

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri