Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Rezil DivanHumayun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EngiNeeR55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen her konuya atlamasana canım cevap yazma gereğimi duyuyorsun anlamadım ki. Kayadaki adamları da tek tek ben kestim itirazin varsa ticket at konuşma. Bu konuyuda senin millete laf söylemen için değil, divan loncasının tabiri caizse ne mal olduğunu göstermek için açtım.

Grathy

Kendi loncanızda bulunan Flazh mıdır nedir yani metin skypede bana sövmemiş mi bir sorun bakalım? Ya da hırsızlık yapmamış mı bu adam? Herkese laf ediyorsunuzda kendi adamlarınızın yaptıklarından söz etmiyorsunuz. Ihtilal loncası kaya kesen adamlara dalıp ellerinden kayayı almıyor mu?

Bence asıl rezil olan sizlersiniz ;)

Cem o gün facede konuştuğumuzda ben kayayı mucadele edip kazanan kesiyor ve sende ben bisey demedim dedin simdi de burada rezil olan sizlersiniz mi diyorsun.?

Son düzenleme:
Sen her konuya atlamasana canım cevap yazma gereğimi duyuyorsun anlamadım ki. Kayadaki adamları da tek tek ben kestim itirazin varsa ticket at konuşma. Bu konuyuda senin millete laf söylemen için değil, divan loncasının tabiri caizse ne mal olduğunu göstermek için açtım.

Grathy

Bizzat sen kestiğin için kendi bayrağında korumalı alan dışına çıkamıyorsun ;)

Cem o gün facede konuştuğumuzda ben kayayı mucadele edip kazanan kesiyor ve sende ben bisey demedim dedin simdi de burada rezil olan sizlersiniz mi diyorsun.?

Ben mehmetin yaptığı yanlışa kadar bir şey demedim dedim. Sizin loncanızda bulunan adam charın ne kadar alıp silicem filan diyip beni sayın alabileceğini düşünmesi yüzünden siz bu durumdasınız ve hergün içeriden çıkamıyor haldesiniz. Kaya mevzusuna hala devam ediyorsunuz ben kayada görürsem sizide sizin loncada bulunan adamlarıda keserim bu olay öyle devam eder. 3 kuruş için saatlerce bekleyen adamların emeğini çalıyorsunuz.

Ben mehmetin yaptığı yanlışa kadar bir şey demedim dedim. Sizin loncanızda bulunan adam charın ne kadar alıp silicem filan diyip beni sayın alabileceğini düşünmesi yüzünden siz bu durumdasınız ve hergün içeriden çıkamıyor haldesiniz. Kaya mevzusuna hala devam ediyorsunuz ben kayada görürsem sizide sizin loncada bulunan adamlarıda keserim bu olay öyle devam eder. 3 kuruş için saatlerce bekleyen adamların emeğini çalıyorsunuz.

Cem güldürme beni adamın peşinden koşmuşsun resmen çarı alıcakmısın diye bunuda geçtim bizim durumumuzda garip hiç birşey yok gayet güzel bi biçimde köyümüzde takılıyoruz hergün içeriden çıkamıyor haldesiniz demişsin de galiba ya senin gözünde sorun var yada bizlerin. Eğer kaya mevzusu bu kadar önemli birşey olsaydı yöneticiler gereken herşeyi yapmışlardı zaten 3 kuruşluk birşey olmuş olsaydı o adamlar da orada saatlerce beklemezlerdi:o senin egonu konuşturmana gerek yok şimdi çok konuşma köye gelip 10 20 t lık şurup harca ;)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri