HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bana evlat diyen dümbelek yaşın başın kadar konuş bu birincisi.
Bilmediğin mevzulara atlama bu ikincisi. Hep kendin diyorsun ya, boş konuşma varsa kanıtın koy yoksa kapa çeneni.
Bu konu benim konum buradan defolup gitmek ancak senın gibi adi bi herife yaraşır bu üçüncüsü.
Çok ateşlenmişsin ne kuyruguna mı basılıyor. 2 hafta önce o loncada olupta ne mal olduğunu görüp çıkan adamlar sana düşman unutma ki sizin yaptığınız her haltta bende. Sen önce milletin loncasına laf atacağına kendi loncana bak. Sütten çıkmış ak kaşık gibi görünüyorsun ama süte bırakılan lekeye bakmamış kimse. Milletin charına girip yan karakterine sövenler ve girdiği charı banlatanlar gibi. 10 kişi dalıyor her bırı 2 şer k skıl atsa 16 k eder şurubu çok içme ayık gez biraz. Biz şamanı adam yerine koymayıp atak yapmazdık. Şaman canını çok yakmış belli seninde savsçıyı bırakıp geçebildin bi anda. Her haltı kendine çekmişsin 7 k deliciler attıgım 2 k ruhlar havada uçuşuyor. Her lafına bi cavabım oldu ama pişkin pişkin ama bi haltmışsın gibi cevap yazma yüzsüzlüğü var sende. Tamam paşam sen haklısın tamam. Herkes buna inansınla benım yanımda bana ınananlar yetiyor zaten. Şimdi konumdan DEFOL GİT EVLAT !
Loncadan çıkan adamlar hiç umurumda değil çıktılar ve önce lonca açtılar beceremediler dağıldılar, onlarla giden bi kaç kişide pişman oldular ve özür dilediler ama sen yoldan geçeni aldığın için bunlarıda loncana almışsın güçlü olmaya çalışıyorsun herhalde
Sonra vay efendim loncama ajan soktular sen yoldan geçeni alıp güçlenmeye çalışırsan daha çok ajan girer senin loncana
Savaş için adam alıyorsun bide utanmadan millete laf ediyorsun dediğim gibi MrKENDIRCI senin loncanda mı? Hayır, savaşlık aldın çocuğu
Şimdi yüreğin var ise gelirsin karşıma bakalım kimin şarabı daha etkili
2K Vursa 8 kişi 16k eder filan demişsin oyun bilgin bu kadar işte herkes aynı anda mı vuruyor ya da vurduklarında oto pot canımı arttırmıyor mu? Ne saçmalıyorsun sen yahu

Bu arada 10 kişi 2 k vursa 16k etmez 20k eder matematik dehası gibi adamsın valla
Kimlerle muhattap oluyormuşum ya 
Son düzenleme:
Sende bana gelip Niyazi ye yalakalık yapma demiştin
Benim adım geçmiş yazayım bari çok heyecanlı ilerliyor konu. Kerem ile uzun süredir muhabbetimiz vardı. Bu muhabbet gayet seviyeli. Uzaktan normal oyuncu gibi muhabbet ediyorduk birbirimizle. Ondan öte bir diyalog geçmedi aramızda. Yalakalık , yağcılık bize çok uzak kavramlar. Fikir ne ise zikir odur misali

Bir zamanlar bu tartışmaların içinde olan birisi olarak dışarıdan izlemesi gerçekten çok keyifliymiş. Severek izliyoruz
:l04:
Benim adım geçmiş yazayım bari çok heyecanlı ilerliyor konu. Kerem ile uzun süredir muhabbetimiz vardı. Bu muhabbet gayet seviyeli. Uzaktan normal oyuncu gibi muhabbet ediyorduk birbirimizle. Ondan öte bir diyalog geçmedi aramızda. Yalakalık , yağcılık bize çok uzak kavramlar. Fikir ne ise zikir odur misali
Bir zamanlar bu tartışmaların içinde olan birisi olarak dışarıdan izlemesi gerçekten çok keyifliymiş. Severek izliyoruz:l04:
Oyunu bıraktınız'da forumu bir türlü bırakamadınız zaten

Sen bi baksana kendirci hala hangi loncada akıl sahibi misin ciddi soruyorum. Kendirci şuan benim loncamda. Ne kullanıyorsan bende istiyorum sende iyi kafa yapmış. Loncadan çıktılar doğru hepside adam gibi adam konuştuk gelmek istediler buyur ettik geldiler. Kaypak olanlar geri döndüler anka ya bu kadar basit. Evet güçlenmeye çalışıyorum. Herkes neyi eksikse onu tamamlamaya çalışır. Ben oyun yerine koyduğum bi kaç parça itemi düzeltmeye çalışıyorum. Keşke sende karakterini kişiliğini adamlığını toparlamaya çalışsan.
Hala hangi yüzle cevap atıyorsun. Ben seni def etmedim mi buradan çocuğum? Hadi naş hadi.
Hala hangi yüzle cevap atıyorsun. Ben seni def etmedim mi buradan çocuğum? Hadi naş hadi.
Sen bi baksana kendirci hala hangi loncada akıl sahibi misin ciddi soruyorum. Kendirci şuan benim loncamda. Ne kullanıyorsan bende istiyorum sende iyi kafa yapmış. Loncadan çıktılar doğru hepside adam gibi adam konuştuk gelmek istediler buyur ettik geldiler. Kaypak olanlar geri döndüler anka ya bu kadar basit. Evet güçlenmeye çalışıyorum. Herkes neyi eksikse onu tamamlamaya çalışır. Ben oyun yerine koyduğum bi kaç parça itemi düzeltmeye çalışıyorum. Keşke sende karakterini kişiliğini adamlığını toparlamaya çalışsan.
Ben az önce kendirciyi loncasız gördüm hangi ara aldın loncaya
Benim eksik hiç bir yanım olmadığı için sizin gibiler benim bir açığımı bulup konuşamıyorlar hırsızlıktan ban yedin dedik ona bir cevap veremedin? Zamanında eksiklerini nasıl kapattığın belli bence bir hırsızın başkasının karakterine laf atması oldukça ilginç ve yüzsüzce
Ayrıca hangi konuya ne yazacağım seni ilgilendirmez, biliyorum verdiğim cevaplar zorunuza gidiyorda mantıklı bir şeyler söyleyemiyorsun nereden baksak bir eksiğin çıkıyor
Güçlenmek çoluk çocuğu loncaya almakla olmaz savaşta ne kadar çoksanız ben o kadar fazla sayı alırım unutma

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...