HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En güclü beniimm.. İtemim var benim hepinizi keserim kılıçla keserim loncam en iyi lonca canavarlı itemlerimle hepinizi keserim en büyük benim hohohohoho😈😂😈😂😎
Madem savaş oyunu ya hodri meydan burada boş boş konuşcağına item yapta gel öyle seni muhattap alayım konuşmaktan başka bir işe yaramayan paralı klavye delikanlısı

Ne boş adamsın ya ğ Kendin ne yapabileceksin ki burada böyle artistleniyorsun? Nickin ne o bile belli değil![]()
Adamlıktan bahsedecek ennn son kişi sensin itemin olabilir ama adamlık söz konusu bile değil. 😉
Adamlıktan bahsedecek ennn son kişi sensin itemin olabilir ama adamlık söz konusu bile değil. 😉
Adamlığıma laf edecek seviyede olmadığı hatırlatırım yalaka çocuk
Git niyazilere filanda yalakalık yap rüzgar nereden eserse sen orada yağlıyorsun 
İtemlerin benden iyi olabilir tamam güçlüsünde bunu kabul ediyorum ama sen gelipte burda çok savunduğun lonca üyelerinin yaptığı davranışı burda terbiyesizlik diye yorumluyorsun
İtemlerin benden iyi olabilir tamam güçlüsünde bunu kabul ediyorum ama sen gelipte burda çok savunduğun lonca üyelerinin yaptığı davranışı burda terbiyesizlik diye yorumluyorsun
Benim loncamda aynı hareketi yapan varsa ben gerekli cezayı veririm merak etme.