Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Team55 ÇÖL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goldiays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Eyvallah demeni gerektirecek bir durum yok ortada zaten boş şeyler yazma. Ayrıca sen nerden biliyosun yeni olduğumu ve doğru düzgün itemimin olmadığını? Karakterden bahsediyorum neler yazıyosun :rolleyes:

Karakterime laf atacak seviyede kimse olduğunu düşünmüyorum. Siz önce kendi karakterinize bakın daha sonrasında gelip bana laf atarsınız. İteminiz varsa hodri meydan diyorum canım ;)

Senin loncandaki adamlar seni ilgilendirmiyor ama benim loncamdaki adamlarla beni yermeye kalkıyor. Zihniyet ? Gerçi hangi zihniyet bilemedim. Senin gibi herşeyi item olarak görmediğim için kendimle gurur duyuyorum. Canavarlı itemlerle kesermiş kendine o kadar güveniyor ki görsen adam sanacaklar. Hadi yoluna Canım sen tartış kendinle daha kelime harcayamam sana.

Karakterime laf atacak seviyede kimse olduğunu düşünmüyorum. Siz önce kendi karakterinize bakın daha sonrasında gelip bana laf atarsınız. İteminiz varsa hodri meydan diyorum canım ;)

Bak sen işte böyle bir karaktere sahipsin "item item savaş savaş" cağır bakalım loncanada kimler geliyomuş he bide bak adam demiş kestirmede göreyim çok konuşacagına git yapabiliyosan kestirme kayayı da köyü loncanla basmaya gerek kalmasın demi oyunun en güçlüsü 😂😂

Bak sen işte böyle bir karaktere sahipsin "item item savaş savaş" cağır bakalım loncanada kimler geliyomuş he bide bak adam demiş kestirmede göreyim çok konuşacagına git yapabiliyosan kestirme kayayı da köyü loncanla basmaya gerek kalmasın demi oyunun en güçlüsü 😂😂

Ne boş adamsın ya 😒 Kendin ne yapabileceksin ki burada böyle artistleniyorsun? Nickin ne o bile belli değil :D

Senin loncandaki adamlar seni ilgilendirmiyor ama benim loncamdaki adamlarla beni yermeye kalkıyor. Zihniyet ? Gerçi hangi zihniyet bilemedim. Senin gibi herşeyi item olarak görmediğim için kendimle gurur duyuyorum. Canavarlı itemlerle kesermiş kendine o kadar güveniyor ki görsen adam sanacaklar. Hadi yoluna Canım sen tartış kendinle daha kelime harcayamam sana.

En güclü beniimm.. İtemim var benim hepinizi keserim kılıçla keserim loncam en iyi lonca canavarlı itemlerimle hepinizi keserim en büyük benim hohohohoho😈😂😈😂😎

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri