Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Team55 ÇÖL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goldiays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1. LosTSamaN adlı şahıs bu yaptığın utanılacak bir şey sen gelip burda banlattığın adamlarla övünüyorsun ki bu yapılan davranışın olumlu olmadığını bile bile oyundayken kendininde yaptığını biliyorsun
2. PORTONİFOO olacak şahıs susayım susayım diyorum ama sen ne diye her şeye atlayıp duruyorsun ki bir kaç itemin var diye nedir bu afra tafra yaptğın tek şey boş muhabbetten başka bir şey değil adam istediğini yapar buna senin karışmaya ne hakkın var eğer bir sorunun varsa gidip oyunda çözebilirsen çözmeye çalışırsın gelipte burda herkesin önünde ahkam kesemezsin. Bir zamanlar Anka loncası olarak çölde beklediğiniz zamanları ne çabuk unuttunda gelip burda konuşuyorsun keza aynı şekilde TEKSAS loncasıda bir zamanlar orda bekliyordu bunu herkes gayet iyi bir şekilde biliyor kendiniz yaptığınız zaman kesebiliyorsan kes başkası yaptığı zaman büyük terbiyesizlik oluyor.
Boş muhabbet edip bencilliği bırakman tavsiyemdir arkadaşım:ka19:

2. Kısımda sana katılıyorum, tamam oyunda iyi itemlere sahip olabilirsin sağlamda olabilirsin ama hem burda hem oyunda gelip artist artist ahkâm kesiyor. Herşey itemle bitmiyormuş demekki biraz karalkter sahibide olması gerekiyor

"Karakter para ile satın alına bilseydi bazılarına hediye etmek isterdim..."

1. LosTSamaN adlı şahıs bu yaptığın utanılacak bir şey sen gelip burda banlattığın adamlarla övünüyorsun ki bu yapılan davranışın olumlu olmadığını bile bile oyundayken kendininde yaptığını biliyorsun
2. PORTONİFOO olacak şahıs susayım susayım diyorum ama sen ne diye her şeye atlayıp duruyorsun ki bir kaç itemin var diye nedir bu afra tafra yaptğın tek şey boş muhabbetten başka bir şey değil adam istediğini yapar buna senin karışmaya ne hakkın var eğer bir sorunun varsa gidip oyunda çözebilirsen çözmeye çalışırsın gelipte burda herkesin önünde ahkam kesemezsin. Bir zamanlar Anka loncası olarak çölde beklediğiniz zamanları ne çabuk unuttunda gelip burda konuşuyorsun keza aynı şekilde TEKSAS loncasıda bir zamanlar orda bekliyordu bunu herkes gayet iyi bir şekilde biliyor kendiniz yaptığınız zaman kesebiliyorsan kes başkası yaptığı zaman büyük terbiyesizlik oluyor.
Boş muhabbet edip bencilliği bırakman tavsiyemdir arkadaşım:ka19:

Biz çölde bekliyoruz ki sizin gibiler gelip üzerinde yaratıklı seti olan kişileri kesip kayayı almasın diye. Şimdi burada boş boş konuşup haklıymış gibi yüzsüzlük yapmayın her zaman yaptığınız şey bu, ben şimdiye kadar sizin gibi kaya kesene dalıp kayasını elinden alanıda görmedim madem öyle yapanlar var alım video banlatın.

Herkes o kadar boş konuşmuş ki çeneden başka birşey yapılmamış. Birincisi ch mi tuttun ben gelip seni çölde kestim bitti kaya benim. Bu durumu againstal de yapardı chlerını diğer arkadaşlar tutar sırayla girer keserdi. Benim amacım orada insanları rahatsız etmek değil kayayı keseni kesip kayayı benim kesmem anladın mı ? Bu durumda sizin gelip ben kaya keserken beni kesmenizden dolayı loncanızda 10 kişi ban yemesi lazım o ne olacak ?

Köylerine gelince ağlıyorlar felan diye laf söylenmiş. Siz bi kere korkunuzu dile dökün ondan sonra konuşalım. 5 kişi 15 kişi yığıp IHTILAL çıkamıyor diye tantana yapmak her yiğidin harcı değil. Ancak size yakışır. Ben meydanda bekler rezilliğinizi izlerim. Sonra gidiyorsunuz zaten. Forumda ağlayacağınıza oyunda icraat görelim.

Grathy

Ben size diyorum ki gelin eşit sayıda savaş yapalım onada yok diyorsunuz :D sonrada 15 kişi geliyorsun filan önce korkaklığı bırak biz kimin ne olduğunuda bilmiyor değiliz Agemenon kardeş

2. Kısımda sana katılıyorum, tamam oyunda iyi itemlere sahip olabilirsin sağlamda olabilirsin ama hem burda hem oyunda gelip artist artist ahkâm kesiyor. Herşey itemle bitmiyormuş demekki biraz karalkter sahibide olması gerekiyor

"Karakter para ile satın alına bilseydi bazılarına hediye etmek isterdim..."

Ben bu itemleri yeni gelmiş üzerinde doğru düzgün itemi olmayan adamlara eyvallah demek için mi dizdim? Madem öyle onlarda dizsin gelsinler karşımıza öyle yaratıklı seti olan adamları kesmek kolay yiyorsa gelip benide kessinler ;)

Bak arkadaşım varsa şikayetin tickete at kim suçluysa cezasını çeksin. Yanlış bir davranış yaptıysan ban yiyeyim bundanda gocunmam ama bu bi savaş oyunu yenmekdeilk önce oyun kurallarını var yenilmekde gücünüz yeterse alırsınız kesersiniz. Kesseniz gocunmam bunlar doğal şeyler ama siz bunları hazmedemiyosunuz. İlk önce oyunun kurallarını öğren öyle gel.

Oyunun kurallarında 3 günlük ban cezası var. Oyun savaş oyunuda sen gidip kaya kesen adamı rahatsız edemezsin bunu yaparsan oyuncuyu rahatsız etmekten ban yersin bide yaptığı hareket doğruymuş gibi savunuyorsunuz utanman lazım. Bu konunun buraya açılma sebebi sizin ne olduğunuzu milletin görmesidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri