HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KONUYU AÇMA SEBEBİM BU İNSANLARIN HER KAYA ZAMANI GELİP BEKLEDİGİMİZ KAYAYI ALMASIDIR.
BUNA BİRÇOK BOSS'CU ŞAİT OLMUŞTUR . Bu sefer diğer kişi gelmedi ama geldiğinde yine video açık olucak.
<span style="color:#808080;"><strong>
KAYAYLA İLGİSİ OLMADIĞI HALDE KAYAYI KESEN İNSANLARA DALIYORLAR .
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
1. LosTSamaN adlı şahıs bu yaptığın utanılacak bir şey sen gelip burda banlattığın adamlarla övünüyorsun ki bu yapılan davranışın olumlu olmadığını bile bile oyundayken kendininde yaptığını biliyorsun
2. PORTONİFOO olacak şahıs susayım susayım diyorum ama sen ne diye her şeye atlayıp duruyorsun ki bir kaç itemin var diye nedir bu afra tafra yaptğın tek şey boş muhabbetten başka bir şey değil adam istediğini yapar buna senin karışmaya ne hakkın var eğer bir sorunun varsa gidip oyunda çözebilirsen çözmeye çalışırsın gelipte burda herkesin önünde ahkam kesemezsin. Bir zamanlar Anka loncası olarak çölde beklediğiniz zamanları ne çabuk unuttunda gelip burda konuşuyorsun keza aynı şekilde TEKSAS loncasıda bir zamanlar orda bekliyordu bunu herkes gayet iyi bir şekilde biliyor kendiniz yaptığınız zaman kesebiliyorsan kes başkası yaptığı zaman büyük terbiyesizlik oluyor.
Boş muhabbet edip bencilliği bırakman tavsiyemdir arkadaşım:ka19:
Biz çölde bekliyoruz ki sizin gibiler gelip üzerinde yaratıklı seti olan kişileri kesip kayayı almasın diye. Şimdi burada boş boş konuşup haklıymış gibi yüzsüzlük yapmayın her zaman yaptığınız şey bu, ben şimdiye kadar sizin gibi kaya kesene dalıp kayasını elinden alanıda görmedim madem öyle yapanlar var alım video banlatın.
KONUYU AÇMA SEBEBİM BU İNSANLARIN HER KAYA ZAMANI GELİP BEKLEDİGİMİZ KAYAYI ALMASIDIR.
BUNA BİRÇOK BOSS'CU ŞAİT OLMUŞTUR . Bu sefer diğer kişi gelmedi ama geldiğinde yine video açık olucak.
Yaptıkları çok büyük ayıp ve terbiyesizlik amacı kayayı kesmek değil kesen adama engel olmak. Millet saatlerce bekler bunlar gelip zorbalıkla kayaya konarlar sonrada neden hep sarı bayrağı basıyorsunuz diye ağlıyorlar bundan sonra ben olduğum zaman bu herifler aynı hareketi yaptıklarında oraya gidip kimin kimi kestiğini göstereceğim bakalım ne olacak

Tickete cevap bekliyorum bakalım herşeye oyun savaş oyunu diyolar .Yaptıkları çok büyük ayıp ve terbiyesizlik amacı kayayı kesmek değil kesen adama engel olmak. Millet saatlerce bekler bunlar gelip zorbalıkla kayaya konarlar sonrada neden hep sarı bayrağı basıyorsunuz diye ağlıyorlar bundan sonra ben olduğum zaman bu herifler aynı hareketi yaptıklarında oraya gidip kimin kimi kestiğini göstereceğim bakalım ne olacak![]()
Hırs bunlarınki setleri yetmiyor kayayı almayaKaŞintilari var yÜzsÜzler o kadar kessekde gene gelİp bulaŞiyolar.