Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Team55 ÇÖL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goldiays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gayet normal birşey yapmiş adam sonuçta aynı bayraktan değil. Ben gerekli ticketi attim ve ' Düsman bayraktan birini kasarken kesmeniz etik olmasada ban sebebi değildir' diye cevap aldim. Şunuda söylemek isterim sarıya gelip 5 kişiye 10 15 kişi saldirmakta kuyruk acısından başka hiç birşey değildir.

Siz gerçekten zavallısınız ya oyunda gelin eşit sayıda savaşalım diyoruz ona neden yanaşmıyorsunuz canım? Ayrıca kuyruk acısı neden olsun orada kestiğiniz adam benim loncamda değil ayrıca istesem size bir tane bile kaya kestirmem bunuda bilmenizi isterim.

Ben size diyorum ki gelin eşit sayıda savaş yapalım onada yok diyorsunuz :D sonrada 15 kişi geliyorsun filan önce korkaklığı bırak biz kimin ne olduğunuda bilmiyor değiliz Agemenon kardeş

Benim AgememnoN olmam seni ne kadar bağlar. Keza o olmamın kabati ne anlamıs değilim. ben inkar mi ettim o olduğu mu ? Sen önce loncanda bana abi çekipte senın yanına gelince adam olan insancıkları hiza et sonra konuşursun bol bol. Gelipte bi ejderha sandığının açlığını yapanlara bak loncanda. İstersek kaya kestirmicekmiş kestirme dedim sana 10 kere yine icraat yok. Kardeşşşş gel kestirme bana kaya, bekliyorum. Siz kendinizi yırtın ben arada bakarim ne kadar yırtmışsınız kendinizi ;)

Son düzenleme:
Ben şu ana kadar kimsenin kayasını elinden almadım bunuda bilde ondan sonra yorumunu yaparsın. Bu arada ben nedense sizi o yaratıklı itemleri olan adamları keserken görmüştüm.

Benim AgememnoN olmam seni ne kadar bağlar. Keza o olmamın kabati ne anlamıs değilim. ben inkar mi ettim o olduğu mu ? Sen önce loncanda bana abi çekipte senın yanına gelince adam olan insancıkları hiza et sonra konuşursun bol bol. Gelipte bi ejderha sandığının açlığını yapanlara bak loncanda. İstersek kaya kestirmicekmiş kestirme dedim sana 10 kere yine icraat yok. Kardeşşşş gel kestirme bana kaya, bekliyorum. Siz kendinizi yırtın ben arada bakarim ne kadar yırtmışsınız kendinizi ;)

Sana kim abi demiş kim ne etmiş beni hiç ilgilendirmez. Şuan loncanda olan adamların bir çoğunu çagırsam koşa koşa Ankaya gelecektir :D Bazıları ile konuştum kendimi ezok gibi hissediyorum dediler. Hergün gelip kestiğimiz için adamlarda rahatsız oluyor tabii. Şimdi sana savaş dedim hiç ona cevap vermemişsin? Kaya olayına ben el atarsam o kayayı rüyanda anca görürsün ben yaratıklı itemlerimlede sizi keserim merak etme :D

Ben bu itemleri yeni gelmiş üzerinde doğru düzgün itemi olmayan adamlara eyvallah demek için mi dizdim? Madem öyle onlarda dizsin gelsinler karşımıza öyle yaratıklı seti olan adamları kesmek kolay yiyorsa gelip benide kessinler ;)

Eyvallah demeni gerektirecek bir durum yok ortada zaten boş şeyler yazma. Ayrıca sen nerden biliyosun yeni olduğumu ve doğru düzgün itemimin olmadığını? Karakterden bahsediyorum neler yazıyosun :rolleyes:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri