HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşım elimde bir kanıt yok ve ben bu oyunu oynamıyorum artık. Zamanında Anka loncası olarak çöl ortasında adam kestiğiniz zamanları kendinde gayet iyi biliyorsundur. Yalan söyleyecek kadar düşmedim.
Arkadaşım elimde bir kanıt yok ve ben bu oyunu oynamıyorum artık. Zamanında Anka loncası olarak çöl ortasında adam kestiğiniz zamanları kendinde gayet iyi biliyorsundur. Yalan söyleyecek kadar düşmedim.
eee demek ki yalanmış
Biz zamanında çölde kaya için kimseyi kesmedik savaş yapıyoruz.Yalan diyorsan yalan olsuneee demek ki yalanmışBiz zamanında çölde kaya için kimseyi kesmedik savaş yapıyoruz.
Kimseyi inandırmak için çaba göstermiyorum. Savaş yapmak için değil mi:ka19:Olmayan ismi nasıl vericeksin ki ?İsim vermek istemiyorum insanların kötü yönlerini gelipte burda herkese söyleyipte arkasından konuşmam. Burda önce sorumlu olduğun arkadaşlarına dikkat edeceksin önce bi kendi ekibine bakıcaksın ondan sonra başkalarına laf söyleyeceksin.
Adam kestiğimiz İHTİLAL gibi bekleyen adamı kesmeyiz , bizim loncadan birisinin kayasına dokunacak biri olur ise onu kesmek için bekleriz.Arkadaşım elimde bir kanıt yok ve ben bu oyunu oynamıyorum artık. Zamanında Anka loncası olarak çöl ortasında adam kestiğiniz zamanları kendinde gayet iyi biliyorsundur. Yalan söyleyecek kadar düşmedim.