kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyunda kesip veya kesilip hırs yaptığımı hiç hatırlamıyorum. Tabiya bu benim aklıma nasıl gelmez, siz TEKSAS için değil OttomanTR loncasıyla savaşmak için çağırdınız düşman olarak gördüklerinizi. Önceden yapılan videonun dün atılmasıyla ilgili açıklamayı Niyazi yaptı. Niyazi - Serdar arasındaki arkadaşlık ilişkisine gelince, öyle bir anlatıyorsunuzki sanki bu insanlar birbirleri için canını verecek 2 kişi, alakası yok Niyazi bu konudada yorum yaptı, serdar'ı doğru düzgün tanımam bile dedi. Yeter artık bu kadar yorum, çağırmadık diyorsunuz kanıt koyuyoruz ortaya biz yapmadık çağatay yapmış diyorsunuz. Onlara pm atmadık dediniz, kanıt koyduk enes yapmış dediniz. Burak biz sadece ekrem'e pm attık loncaya gelmesi için dedi, Sogood nickli arkadaşın paylaştığı video montaj heralde. Bunlar böyle uzar gider, burda boş muhabbet yapmayın bana çok uzadı artık konu, sizi gaza getirenler şu yorumlarınızdaki çelişkileri görüp ne düşünüyor acaba onu merak ediyorum. Hadi iyi forumlar

Erdem bana eskileri açtırma burda kesilince yan çarla gelip sövüyordun yavşak.

Herşeye bahanen var , bak bugun biz 11 kişiydik savaş anında 4 tane yan çar soktuk savaşa kişi sayısını tamamlıyalım diye.
Adamlar tam 22 kişi girdi , önüne geleni alıyorlar ? Sizin gibi yavşaklık yapıp başkanlarını banlatıp yenicegimize eglenerek yenilelim düşüncesindeydim ben.Bana bahane yapmayın burada ?

Ben mi kesildiğim için yançarımla küfür ettim sana ? Ne zaman oldu bu olaylar sen neyin kafasını yaşıyosun birader ? Aferin bak gerçek yüzün ortaya çıkıyor hakaret etmeye devam et. Bu da benim son noktamdır, ettiğin şu hakaretten sonrada kendinizi savunmaya çalışmayın.

Oyunda kesip veya kesilip hırs yaptığımı hiç hatırlamıyorum. Tabiya bu benim aklıma nasıl gelmez, siz TEKSAS için değil OttomanTR loncasıyla savaşmak için çağırdınız düşman olarak gördüklerinizi. Önceden yapılan videonun dün atılmasıyla ilgili açıklamayı Niyazi yaptı. Niyazi - Serdar arasındaki arkadaşlık ilişkisine gelince, öyle bir anlatıyorsunuzki sanki bu insanlar birbirleri için canını verecek 2 kişi, alakası yok Niyazi bu konudada yorum yaptı, serdar'ı doğru düzgün tanımam bile dedi. Yeter artık bu kadar yorum, çağırmadık diyorsunuz kanıt koyuyoruz ortaya biz yapmadık çağatay yapmış diyorsunuz. Onlara pm atmadık dediniz, kanıt koyduk enes yapmış dediniz. Burak biz sadece ekrem'e pm attık loncaya gelmesi için dedi, Sogood nickli arkadaşın paylaştığı video montaj heralde. Bunlar böyle uzar gider, burda boş muhabbet yapmayın bana çok uzadı artık konu, sizi gaza getirenler şu yorumlarınızdaki çelişkileri görüp ne düşünüyor acaba onu merak ediyorum. Hadi iyi forumlar

Videoda kendi belirtmiş çeken mehteranla turnuvadan sonra birleşim olucak galiba demiş.Çagatayın yada benim adam çagırdıgımı gosteren videosu varmı hani şu 15-20 kişi çagırdıgımız.

Ekrem ile konuşmamın fotosunu attım o bile bunlar böyle kardeşim takma diyor :))

Lan yeter be, çağırdılar. Hasta ettiniz milleti. Az susun da yediğiniz haltın utancını yaşayın. Harbiden iyice düştünüz gözümde. Bir de sürekli sizi gaza getirenler lafını kullanmaya devam ediyorsunuz. Kimse kimseyi gaza getirmiyor. Herkesin ortak fikri bu artık, uyanın.

Başta dedim hedef saptırmaya çalışıyorlar, millete laf yetiştirip kendi yedikleri naneyi unutturup üstünü örtmeye çalışıyorlar ama baya baya siz suyunu çıkardınız artık.

Teksas falan yok benim gözümde. Millet düşmanımın düşmanı demeye başlamış artık sizin oyun için yaptıklarınızdan. Geriye dünyadan haberi olmayan Mavi1 fanlarınız kaldı artık. Oyun hırsı cart curt millete ayar veriyorsunuz ya; savaş bizim artık umrumuzda değil. Biz sizin yaptığınız rezillikten girdik savaşa. Yanımızda 15-16 tane dizilmemiş charla girecek kadar tiksinmişiz sizden.

Teksas vs ELY3 olayı sadece savaş değil bunu anlayın.

AYRICA çok teşekkür ederim, yanlış konuştuğumu söyleyip 2 gün geçmeden beni doğruladığınız için. Varsa şimdi bana söyleyecek lafı olan kapım açık. Skype ya da teamspeak farketmez. Bir de yüzünüze karşı burda söyleyemediklerimi söyler ordan da yol veririm. Zaten artık gözümde yaşınız kadarsınız. Umrumda değil düşünceleriniz. Ben cem gibi eski dostluk hatrı falan çekemem. Dost olan dost kalırdı. Sesini bile duymadığım çocuklara dost demiyorum ben.

Yanlış yapıp da milleti yanlış konuşturtmayın. Daha fazla da millete adam topadınız diye ağlamayın.

Çok savaş meraklısıysanız ben konuşurum Anka ile ayarlarız birşeyler turnuvadan bitince, öyle yolcu ederiz sizi oyundan.

Açıklamıyım diyorum daha fazla diplere batmaman için. Bence senin yazılarını görenler kalpten gider. Cevap istiyosun cevap veriyoruz , doğruları söylüyoruz. HDM arkadaşımızın videosu bir kasıttır. Tamam bırakıyorum niyazi - serdar ilişkisini. Videoda bile skype'ta mısınız nerdesiniz tam anlamayadım. Kuru gürültüye vurularak çekilmiş bir video. Zaten yenileceğimizi biliyorduk diyorum a beyinsiz arkadaşım benim. Final serveri için toplamıştık biz o adamları. Benden başka iyi bilecek birisi yok bu konuyu. Çünkü her şeyi ben ayarladım bütün sorumluluğu kendi üzerime çektim. Aslında bu konuyu ben çok uzun bir şekilde açıcaktım daha ince ayrıntılı. Ama burak arkadaşımız biraz aceleci davrandı ve bilmeyen arkadaşlarımız bile cevap aradığınız için bir şeyler söylediler. Ekremleri çağırmamızın sebebi 15 kişiyi tamamlamamız içindi. zaten 2 kişi gelmişti açığı kapatmıştık. Bu yazıları herkes gayet net bir şekilde anladı. Bir tek sen anlayamadın? Ben doğrusunu söylüyorum KIVIRIYORSUN.

Hadi git seeeeen git boş boş yorumlar atma buraya cevabını verdim artık gidebilirsin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri