Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Videoda kendinde belirtmişsin turnuvadan sonra birleşim olabilir.Peki bunu başkan olarak ben kabul etmişmiyim :)

Sizden bize ekrem ve 3 kişi geldi bununda kanıtlı fotosu vardır hiç boşa 15 kişi çagırdılar şeklinde dedikodu yapma buralarda.

Yüzsüzlükte niyaziyi suçlayıp daha ötesine geçmemeni tavsiye ederim. Balık eventi sırasındaki Ekrem,Orhan ve bana 15 kişi lazım diyen kimdi acaba ? :) onun videosunuda alsam böyle aymazlık edemezdin ki "öyle olacak zaten" diyerek ne kadar düştüğünü inkarın ile gösteriyorsun. Yani burada niyazilere sonuna kadar hak veriyorum çünkü kişilikleriniz menfaat üzerine , bunu yüzünüze vuranlar oldumu böyle çirkefleşiyorsunuz.
Böyle ahlaksız kişilere cevap verme gereği duymuyorum. iyi forumlar.

Yüzsüzlükte niyaziyi suçlayıp daha ötesine geçmemeni tavsiye ederim. Balık eventi sırasındaki Ekrem,Orhan ve bana 15 kişi lazım diyen kimdi acaba ? :) onun videosunuda alsam böyle aymazlık edemezdin ki "öyle olacak zaten" diyerek ne kadar düştüğünü inkarın ile gösteriyorsun. Yani burada niyazilere sonuna kadar hak veriyorum çünkü kişilikleriniz menfaat üzerine , bunu yüzünüze vuranlar oldumu böyle çirkefleşiyorsunuz.

Ben kimseden 15 kişi istemedim , isteyende varsa bizden at videosunu.Ben lafımın arkasındayım ekremlede konustuk konustuklarımızın fotosunuda paylaştım.

İkimizde birbirimizi sevmeyiz biliyosun, tartışmalarımız oldu seninle. Bu insanlara laf anlatamazsın boşuna uğraşıyorsun, daha fazla yorum atma adamlar server'a iyi görünmeye çalışıyorlar. Gerçek yüzlerini ortaya çıkarma

Banlı Çar Satan Çocuk Teksasdaya hey yavrum benim

bilmeden konuşma arkadaşın aldığı çar sonradan 6 ay banlı çıktı

ikinci olarak bizim arkadaş o çarın ss si olduğunu bilmiyordu ha diyelim ban yedi küfür 3 gün sayılır bir dahada karşıma çıkma toz ederim seni

İkimizde birbirimizi sevmeyiz biliyosun, tartışmalarımız oldu seninle. Bu insanlara laf anlatamazsın boşuna uğraşıyorsun, daha fazla yorum atma adamlar server'a iyi görünmeye çalışıyorlar. Gerçek yüzlerini ortaya çıkarma

Yaradılanı Yaradan'dan ötürü severim , sadece oyun dahilinde ahlakı edebi olmayan, kibirli olanları sevmem ve terslerim gerisi ile bi sorunum olmaz olmuyorda zaten :) neyse ,
kim neyse görülmesi gerek
zannımca , bugün başkasına zarar veren yarın bizlere zarar verir. hani bi söz varya , kaypak dostum olacağına mert düşmanım olsun. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri