- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu fotoğraflardan eğlence amaçlı olmadığı gözüküyor
Evet gözüküyor ama adamlar demiyorki ben toplamadım sadece erdem dedikleri kişi ve arkadaşları işte
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ama bak Niyazi Çağatayın ölye bi amacı olsa İtemlerimin olmadığını sende biliyorsun. Beni de davet etti loncaya yani bilmiyorum o çocuk Teksası yenmek için yanıp tutuşan birisi değil bence
Kardeşim seni ben de alacaktım konuştuk hatta bu konuyu daha doğrusu kardeşime yazmışsın o iletti bana itemli itemsiz bana kaç kişi teklif etti loncaya gelme konusunu ancak biz 20-25 civarı kadro çıkarmıştık bunun üzerine ekleme yapmamayı belirledik ve yapmadık. Sana da uygun bir dille ilettim bunu. 35 kişi yazmıştım oraya 35 tane sağlam adam da çıkarırdım ben ancak aldığımız karar doğrultusunda böyle devam ettik.Çağatay'ın gözü dönmüş bir şekilde sağdan soldan adam toplaması olayların buraya gelmesindeki neden bizim açımızdan.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben size oradan 15 kişi çağırdınız yazmadım. 15 kişiyi nereden çıkarıyorsun ? Lonca lonca bayrak bayrak gezip adam topluyorsunuz dedim ki inkar da etmiyorsunuz yaptığınızı. Sizin amacınız eğlenmek falan değildi birader burada gevelemeyi bırakın. Sizin amacınız karşımıza bi tabur oyuncu çıkarıp bizi saf dışı bırakmaktı. Biz bunun farkına vardık bu pmler sayesinde baktık ki karşımızda adam yok anlayacakları dilden oynadık. Anladınız kaç bucak olduğunu sonra gelip burada polyannacılık oynuyorsunuz. Lonca liderisin olan olaylardan bugün haberim oldu diyorsun. Gel de burdan yak![]()
Sen şunu anlamak istemiyorsun ben yaptığım doğrudur kesinlikle yanlış yapmadım demiyorum. Ben yaptığımın farkındayım. Ancaaaak bunu sizin oyun oynamayı bırakıp artık zıvanadan çıkmış halde adam aramanızdan dolayı yaptım. Sanki sadece biz yanlışız sapına kadar doğrusunuz da burada hala tek taraflı yorum yapıyorsunuz. Bak ben açık söylüyorum yanlış karşısında yanlış yaptım. Anla artık ben ne kadar oyun dışı hareket yaptıysam sen de benim kadar aynı olayın parçası olan loncanın başkanısın.
Niyazi hiç yanlışa yanlışla karşılık verdi ayaklarına gerek yok.Sizin yaptıgınız resmen acizlik , Loncaya adam çagırdıgımızı farzetsek bile yanlışa yanlışla karşılık verişin adam banlatmak olamaz.Farkındaysan farzedelim diyorum en kötü seninde adam alman gerekir.Böyle oyunlara gerek yoktu
Biz savaş günü sizinle eşit sayı çıkabilmek için dedigim gibi sadece ekremle konuştuk oda pmdede yazmış 3 kişi ile geldim bunların ne oldugunu bildigimden kendim çıktım demiş.Millet biliyor sizi artık yapıştımı bırakmıyorsunuz.
Bana söyledigin tüm svyi toplayıp savaşa giricektiniz lafı oldu.Biz sadece maximum 3-5 kişi daha alıp 15 olan kişi sayımızı 20 lere yükseltmeye baktık.
Bahaneye gerek yok diyorum sizi yenmek için hiçbir ugraşa girmedik ve beklentimiz YENMEK degildi.
Sizde üyelerinizi yoktan varetmiyorsunuz illaki alım yaptınız turnuva sırasındada ?
Ben senin şuan söyledigin gibi bayrak bayrak dolasıp adam alıcak biri degilim daha düşmedik okadar daha kuradan once biri davet etti diye bunları bana bahane yapmayın
Sizin bahaneniz savaş gecesi bizim bayrak bayrak gezip 15-20 kişi almamızı söylemenizdi.
Anka loncasından savaş günü kimsenin çagırılmadıgınıda gördünüz heralde saint'i bahane ettiniz onuda foto çekip attım.
Artık daha fazla küçük düşmeyin burda kimse masum rolu yapmıyor sizin bize yaptıklarınızı ve ileride başklarınında başına gelebilcek olayları duyuruyoruz burda.
Tek amaç herzamanki gibi söylüyorum eglence ben bunun dışına çıkmayı düşünmedim ama sagolun çıkarttınız bir oyun ,savaş zevkim vardı ondada banlattınız

- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim seni ben de alacaktım konuştuk hatta bu konuyu daha doğrusu kardeşime yazmışsın o iletti bana itemli itemsiz bana kaç kişi teklif etti loncaya gelme konusunu ancak biz 20-25 civarı kadro çıkarmıştık bunun üzerine ekleme yapmamayı belirledik ve yapmadık. Sana da uygun bir dille ilettim bunu. 35 kişi yazmıştım oraya 35 tane sağlam adam da çıkarırdım ben ancak aldığımız karar doğrultusunda böyle devam ettik.Çağatay'ın gözü dönmüş bir şekilde sağdan soldan adam toplaması olayların buraya gelmesindeki neden bizim açımızdan.
Evet doğru sana teklif etmiştim ama çarı dizdikten sonra demiştim. Bunun bi önemi yok aslında benim bozulduğum olay bak ne olursa olsun kendinizce belirli bi gücünüz var o savaşa o haldede çıkabilirdiniz veya hani Çağtay çağırmış olsa bile savaşı iptal edebilirdin veya uygun bi dilde bunu Burak a söyleyebilirdin. Bu olayın üzerinde durmamın sebebi benimde başıma gelmişti böyle bir olay ve Kazanacağımız bir etkinlikten içlerini korku saplamış bir kaç densiz ALSANCAK loncasındaki bir kaç üyeyi banlatıp savaştan çekilmemize sebep oldular yani bende bunları yaşadığım için baya bir üzüntü duydum bu olan olaylara. Demek istediğim daha tatlı bir dil ile çözülebilecek şey bu kadar ileri gitmeseydi keşke Niyazi
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ama bak Niyazi Çağatayın ölye bi amacı olsa İtemlerimin olmadığını bildiği halde sende biliyorsun. Beni de davet etti loncaya yani bilmiyorum o çocuk Teksası yenmek için yanıp tutuşan birisi değil bence
Kerem loncada daha loncalık setini tamamlamayan , biyologu bitmemiş arkadaşlar bile bulunuyor.
Çagatayda alım yaparken çogunu kırmamaya çalıştı sayı vericekte olsa kıramadı.Kimisi savaşlara kendisi katılamayacagını anlayıp belirtti belki loncada kişi olarak fazla gorunebiliriz ama bu adam topladıgımızı gostermez girebilcek durumda olan 15 kişi vardı dedigim gibi

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)