romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben hiç Wincinin yanındaki 15-20 kişiyi çağırdınız diye yorum attım mı buraya ? AronHim diye bir sura bizden 15 kişiyi çağırıyorlar demiş niyazide bunu sana yollamış heralde bilmiyorum nerden eline geçtiğini. Ben sana turnuvadaki amacınız eğlenmek değil, TEKSAS loncasını kesmek diyorum sen bana bunları atıyorsun :)

Erdem kıvırırken videoya çek izleriz neşeleniriz.Bugun bana bunları yapmanızın sebebi olarak 15-20 kişi çagırmam olarak gosterildi :D

Şimdi kıvırmalarınızı izlicem lütfen videolu olsun yarına hazır olsun yatıyorum şimdi :D

Erdem kıvırırken videoya çek izleriz neşeleniriz.Bugun bana bunları yapmanızın sebebi olarak 15-20 kişi çagırmam olarak gosterildi :D

Şimdi kıvırmalarınızı izlicem lütfen videolu olsun yarına hazır olsun yatıyorum şimdi :D

Wincinin yanındaki 15-20 kişiyi çağırdığını iddia ettiğim mesajımı kopyala bakayım buraya

Ben hiç Wincinin yanındaki 15-20 kişiyi çağırdınız diye yorum attım mı buraya ? AronHim diye bir sura bizden 15 kişiyi çağırıyorlar demiş niyazide bunu sana yollamış heralde bilmiyorum nerden eline geçtiğini. Ben sana turnuvadaki amacınız eğlenmek değil, TEKSAS loncasını kesmek diyorum sen bana bunları atıyorsun :)

Çağatayın bana savaş olmadan 1 gün önce sorduğumda zevkine atıyoruz savaşı zaten 'YENERLER' demesi ile yazdıklarınızın hiç bir anlamı kalmıyor. Artık daha fazla bahane üretmeyin gerçekten yoksa uzadıkca uzar bu konu.

Herşey bu aşiretin başının altından çıkıyo bi bitmediler cidden :D

Çağatayın bana savaş olmadan 1 gün önce sorduğumda zevkine atıyoruz savaşı zaten 'YENERLER' demesi ile yazdıklarınızın hiç bir anlamı kalmıyor. Artık daha fazla bahane üretmeyin gerçekten yoksa uzadıkca uzar bu konu.

Herşey eğlence amaçlıysa kendisini loncadan atan cem'e neden pm atıp Mehteran loncasına gelmesini istedi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri