Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet doğru sana teklif etmiştim ama çarı dizdikten sonra demiştim. Bunun bi önemi yok aslında benim bozulduğum olay bak ne olursa olsun kendinizce belirli bi gücünüz var o savaşa o haldede çıkabilirdiniz veya hani Çağtay çağırmış olsa bile savaşı iptal edebilirdin veya uygun bi dilde bunu Burak a söyleyebilirdin. Bu olayın üzerinde durmamın sebebi benimde başıma gelmişti böyle bir olay ve Kazanacağımız bir etkinlikten içlerini korku saplamış bir kaç densiz ALSANCAK loncasındaki bir kaç üyeyi banlatıp savaştan çekilmemize sebep oldular yani bende bunları yaşadığım için baya bir üzüntü duydum bu olan olaylara. Demek istediğim daha tatlı bir dil ile çözülebilecek şey bu kadar ileri gitmeseydi keşke Niyazi

Aynılarını bende söyledim , daha once savaşmamış loncalar degiliz gelirsin burak dersin 20 kişiyiz 20ye 20 olsun bu savaş dersin eyvallah zaten bizdede taş çatlasa okadar çıkıyordu panik yapmanızın sebebini anlayamadım :)

Kerem loncada daha loncalık setini tamamlamayan , biyologu bitmemiş arkadaşlar bile bulunuyor.
Çagatayda alım yaparken çogunu kırmamaya çalıştı sayı vericekte olsa kıramadı.Kimisi savaşlara kendisi katılamayacagını anlayıp belirtti belki loncada kişi olarak fazla gorunebiliriz ama bu adam topladıgımızı gostermez girebilcek durumda olan 15 kişi vardı dedigim gibi :)

Burak ben herşeyin farkındayım gayet ama herkez kendine göre haklı olduğu için bişey anlatılamıyor malesef. :(

Aynılarını bende söyledim , daha once savaşmamış loncalar degiliz gelirsin burak dersin 20 kişiyiz 20ye 20 olsun bu savaş dersin eyvallah zaten bizdede taş çatlasa okadar çıkıyordu panik yapmanızın sebebini anlayamadım :)

Ben anladım ama neyse olmuş bitmiş burak yapacak birşey yok herkez neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor artık uzatmaya da gerek kalmadı

Heralde girebilecek durumda 15 kişi olacak, çağatay loncaya kimi çağırdıysa geri çevrildi teklifi insanlar çağatayın gerçek karakterini biliyor. Senin olaylarla ilgin alakan yok olayları yeni öğrendim diyorsun 41 sayfadır insanlarla tartışıyorsun. Kabul et artık senin amacın bu olmasada loncanın amacı eğlence değildi, sadece TEKSAS loncasını kesebilmekti.

Evet doğru sana teklif etmiştim ama çarı dizdikten sonra demiştim. Bunun bi önemi yok aslında benim bozulduğum olay bak ne olursa olsun kendinizce belirli bi gücünüz var o savaşa o haldede çıkabilirdiniz veya hani Çağtay çağırmış olsa bile savaşı iptal edebilirdin veya uygun bi dilde bunu Burak a söyleyebilirdin. Bu olayın üzerinde durmamın sebebi benimde başıma gelmişti böyle bir olay ve Kazanacağımız bir etkinlikten içlerini korku saplamış bir kaç densiz ALSANCAK loncasındaki bir kaç üyeyi banlatıp savaştan çekilmemize sebep oldular yani bende bunları yaşadığım için baya bir üzüntü duydum bu olan olaylara. Demek istediğim daha tatlı bir dil ile çözülebilecek şey bu kadar ileri gitmeseydi keşke Niyazi

Hak verdiğim taraflar var ancak Burak ile konuşma fikri şunu düşünerek aklıma hiç gelmedi ; sonuçta loncanın başkanı Burak yani kağıt üzerinde o lonca içini bilemiyorum. Yapılan alımlardan haberi olmalıdır diye düşündüm. Sonuçta ciddi anlamda bir arama var ortada. Savaşı ben yine 35 kişilik rakip ile yapma üzerinde yoğunlaşmıştım sonuçta Mehteran loncasında o kadar adam vardı. Bir de üzerine adam arayışları oldu. Eğlence muhabbetinden çıkıyordu artık durumlar. Biz de madem eğlence iptal oldu eğlenmeyelim dedik. Olay bundan ibaret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri