- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tabi oyunda birşey yapamayanlar buralarda çırpınıyor anca 

- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
100 e 9 bir skordan sonra hala ezilirsin diyorsan ne diyeyim yarası olan gocunur belliki iyi geçirmişler sanaya işte o zamanlar küçücük çocuktun izleyiciydin şimdi gelmişsin abilerinle top oynamaya çalışıyorsun olmaz öyle bilader ezilirsin dikkat et![]()
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Benim bu konuya yorum yapma sebebim kendinizi çok iyiymiş gibi göstermeniz. Önce kimseyi çağırmadık dediniz, sonra çağatay çağırmış dediniz, sonra TEKSAS karşımıza çıkınca çağırmadık dediniz. Ankayı çağırmadık dediniz cem yorum atınca onuda çağatay yaptı dediniz. Turnuvalar başladığından beri TEKSAS loncasını kesmek için birilerini loncaya almaya çalışıyorsunuz, amaç eğlenmek felan değil direk olarak TEKSAS loncasını yenebilmek. Olaylardan haberim yok çağatay çağırmış diyorsun, o zaman daha fazla yorum yapmada bu kadar insanı loncasına çağıran çağatay gelsin bişeyler yazsın buraya.
Ben siz gibi kıvırmam erdem hiç bana boş laflarla gelme sözümüz neyse arkasındayız geri dondugumu varmı aranızda goren ?
Bak erdem haşa yoktan varedemem şuan lonca tekrar toparlanılıyor ve 3 haftadır aktif elbette kimisi çagırıldı kimisi kendi istegiyle geldi , Defalarca aynı bahanen yuzunden bana tekrar tekrar aynı yorumları yaptırdın son kez söylüyorum sana.
Ben anka'dan kimseyi çagırmadım , Çagatay ve enes davet etmiş onuda bugun ogrendim.Gidipte teksasla savaş var savaşlık gel çıkarsın gibisinden çagırmalar degildir bunlar
Bana tekrar tekrar anlattırma bak yoluna anlatsakta anlamıyorsun birde beni yalancı çıkartma çabalarındasın.Buraya gelip çok adammış namuslu havaları yapmayın bana yaptıgınız işi tüm sv gördü birde bahane uydurdunuz hadi kaptır gitsin.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
benim geçmişim senin asla sahip olamayacağın başarılarla dolu ergen kardeşim. Hem bu oyunda hem realde
Ne zaman türediğinizi bilmiyorum ama TEKSAS ' a girerek birşey olduğunuzu sanmaya başlamışsınız ama aslında bir hiçsiniz bunu da asla unutma tamam mı şeker yalamayı seven kardeşim![]()
Zamanında beni loncanıza çağırdığınızı unutmuş değilim , tabi bir çok çar değiştirdiğim için nicki tanımıyorum falan diyebilirsin , her lafından biri şeker yalamakla ilgili , ramazan ramazan bu gibi isteklerine mukayyet ol güzel kardeşim benim , ramazan bittiği gibi kendine müşteri bulursun geçmişindeki başarılara devam edersin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)