Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu nasıl bir savunmadır ? "Teksas savaşı belli olduktan sonra biz adam çağırmadık" Turnuva boyunca rakibiniz TEKSAS değil miydi ? TEKSAS loncasını kesmek için çağırmıyor muydunuz o adamları ? InFlames loncasını kesmek için felan mı çağırdınız?

Bu nasıl bir savunmadır ? "Teksas savaşı belli olduktan sonra biz adam çağırmadık" Turnuva boyunca rakibiniz TEKSAS değil miydi ? TEKSAS loncasını kesmek için çağırmıyor muydunuz o adamları ? InFlames loncasını kesmek için felan mı çağırdınız?

Sizin yaptıgınız bahaneye gore gerekli savunma budur sanırım.Şimdi öyle konulara giriyorsunki erdem gören lonca üyelerini yoktan var ettiniz sanıcak ?

Sıkıldım artık anlatmaktan ben size şöyle sorular yöneltiyim siz anlatın siz hangi loncalarla birleşip kimleri topladınız şimdiye kadar sonuçta birgün turnuva olucaktı ve karşınızı cıkıcaktık ah erdem ah girdigin konulara bak terket burayı

hahahaha çocuk çocuk laf tıkıştırmalar falan filan ekran karşısından ne güzel yazıyorsunuz :)) emınım kı yüzüme karşı sesin titreyerek konuşursun :)) roi ben arkama güç almadım , kibir ile de alakası yok :) herkesın baktıgı zaman görebileceği doğrular var o videoda :) önceki gün 1453 ile savastıgım adam ertesı gun baska bır lonca adı altında yıne turnuvada karşıma cıkıyorsa ben o işte bir kasıt ararım kı var da . burada sözüm kişisel değil , toplu olarak yapılan bir olay bu çünkü. kişisel suçlayamam kımseyı , ama sanırım yarası olan gocunuyor , bunun dışında bu akşamki savaşı da bir kenara yazmak gerek , bana banlanacak çar kakalayan insanlardan ne beklenir ki zaten :)

Burak Biz yanlışı konuda yaptık heralde Savunma bekleyen tarafın bız oldugunu sanıyorum. Cocukca bir hareket yaparak savasa 4-5 saat kala Teksasın lonca başkanı ban mı yedı savunma verelım aylar önceden Stok yapıp son anda vıdeo servisini Mehteran loncasımı yaptı. Ve 2 Haftalık bir yeni loncadan bahsedıyoruz Onlıne alması kadar dogal ne olabılır . Hıkaye Masal Romal :D

Son düzenleme:
hahahaha çocuk çocuk laf tıkıştırmalar falan filan ekran karşısından ne güzel yazıyorsunuz :)) emınım kı yüzüme karşı sesin titreyerek konuşursun :)) roi ben arkama güç almadım , kibir ile de alakası yok :) herkesın baktıgı zaman görebileceği doğrular var o videoda :) önceki gün 1453 ile savastıgım adam ertesı gun baska bır lonca adı altında yıne turnuvada karşıma cıkıyorsa ben o işte bir kasıt ararım kı var da . burada sözüm kişisel değil , toplu olarak yapılan bir olay bu çünkü. kişisel suçlayamam kımseyı , ama sanırım yarası olan gocunuyor , bunun dışında bu akşamki savaşı da bir kenara yazmak gerek , bana banlanacak çar kakalayan insanlardan ne beklenir ki zaten :)

Anlaşılan dersini almışsın sen cvp bulamamışsın verecek aferin böyle adam ol canın sıkıldıkça o yorumu oku bebişimmm ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri