romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Benim bu konuya yorum yapma sebebim kendinizi çok iyiymiş gibi göstermeniz. Önce kimseyi çağırmadık dediniz, sonra çağatay çağırmış dediniz, sonra TEKSAS karşımıza çıkınca çağırmadık dediniz. Ankayı çağırmadık dediniz cem yorum atınca onuda çağatay yaptı dediniz. Turnuvalar başladığından beri TEKSAS loncasını kesmek için birilerini loncaya almaya çalışıyorsunuz, amaç eğlenmek felan değil direk olarak TEKSAS loncasını yenebilmek. Olaylardan haberim yok çağatay çağırmış diyorsun, o zaman daha fazla yorum yapmada bu kadar insanı loncasına çağıran çağatay gelsin bişeyler yazsın buraya.

Burak Biz yanlışı konuda yaptık heralde Savunma bekleyen tarafın bız oldugunu sanıyorum. Cocukca bir hakaret yaparak savasa 4-5 saat kala Teksasın lonca başkanı ban mı yedı savunma verelım aylar önceden Stok yapıp son anda vıdeo servisini Mehteran loncasımı yaptı. Ve 2 Haftalık bir yeni loncadan bahsedıyoruz Onlıne alması kadar dogal ne olabılır . Hıkaye Masal Romal :D

Mehteran 2 haftalık bir lonca değildir eskiden mavi 1 de serverın en sağlam loncalarından biriydi hatta bundan önceki 2011 yılları civarında olan savaşta final oynayıp brisbia ya kaybetmişlerdi

Mehteran 2 haftalık bir lonca değildir eskiden mavi 1 de serverın en sağlam loncalarından biriydi hatta bundan önceki 2011 yılları civarında olan savaşta final oynayıp brisbia ya kaybetmişlerdi

ya işte o zamanlar küçücük çocuktun izleyiciydin şimdi gelmişsin abilerinle top oynamaya çalışıyorsun olmaz öyle bilader ezilirsin dikkat et ;)

Anlaşılan dersini almışsın sen cvp bulamamışsın verecek aferin böyle adam ol canın sıkıldıkça o yorumu oku bebişimmm ;)

ağlanacak haline gülüyorsun , ya da gülmek için çabalıyorsun :) ilerleyen zamanlarda oyun içerisinde başarılı olursun inşallah daha nasıl bir dua edeyim sana :))

ağlanacak haline gülüyorsun , ya da gülmek için çabalıyorsun :) ilerleyen zamanlarda oyun içerisinde başarılı olursun inşallah daha nasıl bir dua edeyim sana :))

benim geçmişim senin asla sahip olamayacağın başarılarla dolu ergen kardeşim. Hem bu oyunda hem realde ;)

Ne zaman türediğinizi bilmiyorum ama TEKSAS ' a girerek birşey olduğunuzu sanmaya başlamışsınız ama aslında bir hiçsiniz bunu da asla unutma tamam mı şeker yalamayı seven kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri