Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

http://fastbilisim.com/ Nasıl Bilirisiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vedat1089
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 954
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İşte Olsa :D

Tanıtım konularımızı ınceleyınız 2 hafta once sıte acıldı ve tanıtımlara baslandı. serverle sıteyı aynı gun acmadık dikkatini cekeyim. Bu işlerde acemi oldugun belli. baska yerle calıs kardesim sen. ben memnunum. Tavsiyede ederim Baska fırmayla calıssam memnun olsam yıne tavsıye ederım. Sende goruslerını yazıyorsun ama ben bilişimlede gorustum benim kullandıgım makıneden vermiş sizede. ben bı sorun yasamadım serverım 200 onlineyı gectı 0 lag. Sizin soyledıklerınıze ınanmadım zaten. Ufak tefek hat yavaslaması olur hıc bır serverde olmuyorsa yazsın o bilisim sahıplerı bana garantısını versın bende oraya geceyim. Benim suan tanıdıgım 4 5 server sahıbı var En az userı olan 800 online ben bunlarlada ıs içindeyım hergun kitlenen mysql lerı item kayıpları yasıyorlar. Umarım sizde sorun olmayan bir bilişim bulursunuz. Bulursanız banada haber edin.

Tamam akrdes senin ne oldugun belli oldu sen kendi tasiyenii söyle bende kendimiinki söyledim isteyen inanir isteyen inanmaz o kendi sorunu benim basıma böyle bir olay geldi onu söyledim lafima laf katıyon yorumunu at sonra kaybol

fast bilisim rezilliktr beyler inanmayana ss atarm 4 sunucu değiştiler acayip kötü bir firma geregi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri