Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 sunucu bağlama nasıl yapılır

mehmet özamc

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
20
Online süresi
10g 71272s
Reaksiyon Skoru
84
Altın Konu
0
Başarım Puanı
67
TM Yaşı
2 Yıl 3 Gün
MmoLira
3,161
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba diyelim ki bir sunucu aldınız veya elimde bir sunucu var satın almıştım onun ip sini nawcatını vb. Her şeyini başka bir filese aktarma şansım var mı misal geçen haftalarda bir tane almıştım ama filesi rahatsız edici kendi özel üstünde uğraştığım filese aktarma yapabilir miyim veya siz sunucuyu nerden alıyorsunuz kendi filesiniz için ve nasıl yapıyorsunuz bir açiklama yaparsanız şimdiden teşekkürler neyi alıp neyin yerine yazıcam diye zahmet olmazsa yazarsanız sevinirim oyunun online olmasını istiyorum hangi ipleri nereye yazacam nasıl yapılır

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba Bu soruna hadi birlikte bir açıklık getirelim

1. Her filesin Mysql sürümü ve bsd sürümü farklıdır
2. Alıcağınız sunucu kuracağınız filesin bsd mysql ve gcc sürümüyle aynı olmalıdır
3 geliştirmek istiyorsan kendiniz Virtual Box ile kendi test sunucunuzu bilgisayarınıza kurabilirsiniz
4.Paylaşılan,satın alınan fileslerde bu özellikler belirtilir mysql sürümleri bsd sürümleri gcc sürümleri
Not: bu konu hakkında tecrübeniz yoksa Virtual Box üzerinden kurmanızı ve forumumuzun ücretsiz filesler kategorisinde istediğiniz filesi indirip kendinizi geliştirmenizi öneririim Panel v.s sizi geliştirmez hep birilerine bağlı olarak kalırsınız

Umarım sorduğunuz soruya açıklayıcı mesaj yazmışımdır iyi forumlar.
Çözüm
Merhaba Bu soruna hadi birlikte bir açıklık getirelim

1. Her filesin Mysql sürümü ve bsd sürümü farklıdır
2. Alıcağınız sunucu kuracağınız filesin bsd mysql ve gcc sürümüyle aynı olmalıdır
3 geliştirmek istiyorsan kendiniz Virtual Box ile kendi test sunucunuzu bilgisayarınıza kurabilirsiniz
4.Paylaşılan,satın alınan fileslerde bu özellikler belirtilir mysql sürümleri bsd sürümleri gcc sürümleri
Not: bu konu hakkında tecrübeniz yoksa Virtual Box üzerinden kurmanızı ve forumumuzun ücretsiz filesler kategorisinde istediğiniz filesi indirip kendinizi geliştirmenizi öneririim Panel v.s sizi geliştirmez hep birilerine bağlı olarak kalırsınız

Umarım sorduğunuz soruya açıklayıcı mesaj yazmışımdır iyi forumlar.
kendi filesini geliştireceksen siberdizayn üzerinden test makine alabilirsin (files veya oyunu açarken ordan makine alma sakın) sadece test amaçlı filesin sürümüne bağlı istediğin işletim sistemini seçip aldığın makineye kurabilirsin
Katılıyorum tabi uğraşmak istemiyorsanız
uzun zamandır modeme port açmıyorum çok eskilerden sanal sucular bukadar popüler değilken biz serverleri hamachi üzerinden açardık modemden port açıp oyuncu çekerdik çok uzun zaman önce yapıyordum şuan öyle bir ihtiyacım olmadığı için port açma konusunda yardımcı olamıyacam fakat sizin için bir araştırma yaparım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım yada uygun yollu bir sunucu işinizi görürü tabi uygun olduğu için bazı kötü niyetli arkadaşlarımız bu sunucuları patlatıyor bilginiz olsun bazı firmaların ücretsiz fileslleride mevcut o filesleride kullanabilirsiniz

kendi filesini geliştireceksen siberdizayn üzerinden test makine alabilirsin (files veya oyunu açarken ordan makine alma sakın) sadece test amaçlı filesin sürümüne bağlı istediğin işletim sistemini seçip aldığın makineye
Hocam filesi tam hazirliyiıp bu işleme başlamak daha iyi karmaşık geldi bir tık nasıl nereye kurucam bu sunucu denen şey nedir nereye bağlanır gibisinden hiç olmazsa belki o zamana kadar video veya yapılışı hakkında detaylı işlemler gelir o zamana kadar bekliyim bari

Hocam filesi tam hazirliyiıp bu işleme başlamak daha iyi karmaşık geldi bir tık nasıl nereye kurucam bu sunucu denen şey nedir nereye bağlanır gibisinden hiç olmazsa belki o zamana kadar video veya yapılışı hakkında detaylı işlemler gelir o zamana kadar bekliyim bari
elinde bir files varsa siberden hangi bsd mysql uygunsa seçip al bana dcden yaz ben kurup gösteririm dc : v7bj

elinde bir files varsa siberden hangi bsd mysql uygunsa seçip al bana dcden yaz ben kurup gösteririm dc : v7bj
teşekürler hocam şuanlık almicam ama alırsam size dönecem olursa oda filesi tam bitirim bari çok teşeür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri