- Konular
- 20
- Online süresi
- 10g 71272s
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 67
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Gün
- MmoLira
- 3,161
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba diyelim ki bir sunucu aldınız veya elimde bir sunucu var satın almıştım onun ip sini nawcatını vb. Her şeyini başka bir filese aktarma şansım var mı misal geçen haftalarda bir tane almıştım ama filesi rahatsız edici kendi özel üstünde uğraştığım filese aktarma yapabilir miyim veya siz sunucuyu nerden alıyorsunuz kendi filesiniz için ve nasıl yapıyorsunuz bir açiklama yaparsanız şimdiden teşekkürler neyi alıp neyin yerine yazıcam diye zahmet olmazsa yazarsanız sevinirim oyunun online olmasını istiyorum hangi ipleri nereye yazacam nasıl yapılır
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba Bu soruna hadi birlikte bir açıklık getirelim
1. Her filesin Mysql sürümü ve bsd sürümü farklıdır
2. Alıcağınız sunucu kuracağınız filesin bsd mysql ve gcc sürümüyle aynı olmalıdır
3 geliştirmek istiyorsan kendiniz Virtual Box ile kendi test sunucunuzu bilgisayarınıza kurabilirsiniz
4.Paylaşılan,satın alınan fileslerde bu özellikler belirtilir mysql sürümleri bsd sürümleri gcc sürümleri
Not: bu konu hakkında tecrübeniz yoksa Virtual Box üzerinden kurmanızı ve forumumuzun ücretsiz filesler kategorisinde istediğiniz filesi indirip kendinizi geliştirmenizi öneririim Panel v.s sizi geliştirmez hep birilerine bağlı olarak kalırsınız
Umarım sorduğunuz soruya açıklayıcı mesaj yazmışımdır iyi forumlar.