InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

http://fastbilisim.com/ Nasıl Bilirisiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vedat1089
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 954
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vedat1089

Level 5
TM Üye
Konular
97
Çözüm
9
Online süresi
15d 10h
Reaksiyon Skoru
37
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
513
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkdaşlar http://fastbilisim.com/ Metin2 Sunucu Almak İstiyorum Nasıl Bilirsiniz ?

Kardes suan ben fast bilşimden kullanıyorum 2kes sunucumu degiştirdiler lag var kapanıyo limitsiz trafik dediler limitli cıktı limitiniz doldu siteyi kapatılar www.vinemt2.org ben şimdi baska bilişimden bakıyorum Suan sunucum acık ama kappat dedim kapatmadı oda kendi birlir açıkcası sitesine bile girmeye değmez

Saol Kardeş Almaktan Vaz Geçtim Bildiğin Güzel Ucuz Bi Bilişim Varmı ?

Kardes suan ben fast bilşimden kullanıyorum 2kes sunucumu degiştirdiler lag var kapanıyo limitsiz trafik dediler limitli cıktı limitiniz doldu siteyi kapatılar www.vinemt2.org ben şimdi baska bilişimden bakıyorum Suan sunucum acık ama kappat dedim kapatmadı oda kendi birlir açıkcası sitesine bile girmeye değmez

Bende Fastbilişimden kullanıyorum Suan serverım 120 cıvarı online pazar gecesi acıldı hiç bir sorun yaşamadım senin sıkıntınıda anlamadım. Destek desen 7/24 veriyolar. Lag olayı bende suan 0 oyuncularımda gayet memnun.

Site linkim: www.sademt2.com Bakabılırsınız.

İyi gunler

Bende Fastbilişimden kullanıyorum Suan serverım 120 cıvarı online pazar gecesi acıldı hiç bir sorun yaşamadım senin sıkıntınıda anlamadım. Destek desen 7/24 veriyolar. Lag olayı bende suan 0 oyuncularımda gayet memnun.

Site linkim: www.sademt2.com Bakabılırsınız.

İyi gunler

Yakında Anlarsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri