HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkdaşlar http://fastbilisim.com/ Metin2 Sunucu Almak İstiyorum Nasıl Bilirsiniz ?
Kardes suan ben fast bilşimden kullanıyorum 2kes sunucumu degiştirdiler lag var kapanıyo limitsiz trafik dediler limitli cıktı limitiniz doldu siteyi kapatılar www.vinemt2.org ben şimdi baska bilişimden bakıyorum Suan sunucum acık ama kappat dedim kapatmadı oda kendi birlir açıkcası sitesine bile girmeye değmez
Saol Kardeş Almaktan Vaz Geçtim Bildiğin Güzel Ucuz Bi Bilişim Varmı ?
Kardes suan ben fast bilşimden kullanıyorum 2kes sunucumu degiştirdiler lag var kapanıyo limitsiz trafik dediler limitli cıktı limitiniz doldu siteyi kapatılar www.vinemt2.org ben şimdi baska bilişimden bakıyorum Suan sunucum acık ama kappat dedim kapatmadı oda kendi birlir açıkcası sitesine bile girmeye değmez
Bende Fastbilişimden kullanıyorum Suan serverım 120 cıvarı online pazar gecesi acıldı hiç bir sorun yaşamadım senin sıkıntınıda anlamadım. Destek desen 7/24 veriyolar. Lag olayı bende suan 0 oyuncularımda gayet memnun.
Site linkim: www.sademt2.com Bakabılırsınız.
İyi gunler
Bende Fastbilişimden kullanıyorum Suan serverım 120 cıvarı online pazar gecesi acıldı hiç bir sorun yaşamadım senin sıkıntınıda anlamadım. Destek desen 7/24 veriyolar. Lag olayı bende suan 0 oyuncularımda gayet memnun.
Site linkim: www.sademt2.com Bakabılırsınız.
İyi gunler
Yakında Anlarsın

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)