Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

http://fastbilisim.com/ Nasıl Bilirisiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vedat1089
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 954
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yakında Anlarsın :)

Yanlış anlama ama nezaman anlıyacam acaba 6 aydır bu firma ıle calısıyorum.

Yanlış anlama ama nezaman anlıyacam acaba 6 aydır bu firma ıle calısıyorum.

Yan Hesap Oldugunu Belli etme bari "pazar gecesi acıldı" diyosun "6 aydır bu firma ıle calısıyorum." Azımdan kötü kelime cıkmadan terket burayı!!!

Yan Hesap Oldugunu Belli etme bari "pazar gecesi acıldı" diyosun "6 aydır bu firma ıle calısıyorum." Azımdan kötü kelime cıkmadan terket burayı!!!

Yan Hesapmı bu benım 3 cu server acmam nıye kapattıgımı sorarsanda ılkınde acemıydık uye cekemedık. 2.cısınde gm yardımı dıye hadıse cıktı. kapattım kardesım buda 3. cu serverim belliki senin birşeyden anladıgın yok iftira atma bari benim hic bir baglantım yoktur sadece her musterısı gıbı bır musterısıyım. Konuyu gorunce bu kadar ıyı bir bilişime ıftıra atman hosuma gıtmedi.

Yan Hesapmı bu benım 3 cu server acmam nıye kapattıgımı sorarsanda ılkınde acemıydık uye cekemedık. 2.cısınde gm yardımı dıye hadıse cıktı. kapattım kardesım buda 3. cu serverim belliki senin birşeyden anladıgın yok iftira atma bari benim hic bir baglantım yoktur sadece her musterısı gıbı bır musterısıyım. Konuyu gorunce bu kadar ıyı bir bilişime ıftıra atman hosuma gıtmedi.

1-İftira atmıyorum dogruları söylüyorum
2-6ay dir bu fırmadan hizmet aldım dedin kaytardın
3-Yalan niye sölüyosun 6aydır hizmet alıyorum diye
4-Zaten 2 ay önce Başka bilişimden almısın dolandırıldım diye siyaket açmısıın
http://www.turkmmo.com/cozulen-sikayetler-kanitsiz-sikayetler/2957879-roketsunucu-sikayet.html
5-Bilişimle alakan olmayabilir ama Bu savunmanı anlayamadım
6-Kimse Durup dururken iftira atmaz İnanmayanlar Özelden mesaj atsın bütün ss leri çekip yollarım

Beyler Sakin Olun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri