Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sadece Şunu soruyorum size Savaşçıya ettiğin 60 kılıç çiftel 40-50 savasçıyı Şamandada 60 çan 40-50 şaman ediyormusun? Etmiyorsan hata var deme...
Birader iyi has konuşuyorsunda ben önceden de 3 senedr aynı sv'deyim önceden şamanlar da böyle bi sıkıntı yokken nerden cıktı şimdi 5,6 k 10 k vurmak ? son 3 4 aydır? 70 70 70 30 savunma ile ben bile 4 5 k yiyorum düz bu bir hatadır düzeltilme yapılacak yakın zamanda rahat olun.
Arkadaşlar şimdi şuda var vuruşlar ortantılı olarak herkesin arttı gerek sura gerek ninja gerekse savaşçı. Aynı oranda şamanın vuruşlarının artmasında bir sakınca yok bence.Ayrıca şamana savunma yapmayan dolu serverda şamanlı itemleri beğenmeyenler bile var
ama farkında değiller ki savunma yapılınca oranların baya düşeceğinin..
70 70 70 30 savunması olan arkadaşım eğer sıralamayı doğru yazmadın yada ben yanlış anladıysam kusura bakma
70 kılıc 70 çift el 70 bıcak 30 ok savunmasındanmı bahsediyorsun ?
ama farkında değiller ki savunma yapılınca oranların baya düşeceğinin..70 70 70 30 savunması olan arkadaşım eğer sıralamayı doğru yazmadın yada ben yanlış anladıysam kusura bakma
karakter savunmasından bahsemişte o savunmalara ulaşmak çok zor anca kılıc bıcak dan feda etmişsindir anca öle olur yoksa imkanı yok okadar karakter savunmayı yapmanın. ayrıca oyundan isminiz nedir ?Arkadaşlar şimdi şuda var vuruşlar ortantılı olarak herkesin arttı gerek sura gerek ninja gerekse savaşçı. Aynı oranda şamanın vuruşlarının artmasında bir sakınca yok bence.Ayrıca şamana savunma yapmayan dolu serverda şamanlı itemleri beğenmeyenler bile varama farkında değiller ki savunma yapılınca oranların baya düşeceğinin..
70 70 70 30 savunması olan arkadaşım eğer sıralamayı doğru yazmadın yada ben yanlış anladıysam kusura bakma
Birader iyi has konuşuyorsunda ben önceden de 3 senedr aynı sv'deyim önceden şamanlar da böyle bi sıkıntı yokken nerden cıktı şimdi 5,6 k 10 k vurmak ? son 3 4 aydır? 70 70 70 30 savunma ile ben bile 4 5 k yiyorum düz bu bir hatadır düzeltilme yapılacak yakın zamanda rahat olun.
İyi güzel diyorsunda ben kurulduğundan beri varım.Şamanlar daima vardı eskiden skil atıyorlardı büyü savları gelince onlarda birşey yapamaz oldu.Çan çıktı çanda bir bug değil.Normal item siz abarttınız.Çunku oyunu 3 karakter odaklı gördünüz.Ben diyorum şamandan beceri kalksın şamanda yelpze ile vursun bi 10-15 (Temsili) Görelim tamam benım ıcın..
İyi güzel diyorsunda ben kurulduğundan beri varım.Şamanlar daima vardı eskiden skil atıyorlardı büyü savları gelince onlarda birşey yapamaz oldu.Çan çıktı çanda bir bug değil.Normal item siz abarttınız.Çunku oyunu 3 karakter odaklı gördünüz.Ben diyorum şamandan beceri kalksın şamanda yelpze ile vursun bi 10-15 (Temsili) Görelim tamam benım ıcın..
eLY 4 oyuncusun . yanlış konuya mudahale edıyorsun. 4 katagori aşşağiya ın senın bolumun ora. Konuyu kırletme amacın çOK . Saçma
Sanki editmi bana. alttarafı . 5 efsun var . 2 6-7. . Diz diyon şamanıda. efsun oranına attırım mubarek
1 sallıyon 6 . 2 .310 gelıyor. Sen efsun atmamıs adam .diyon oyun kuruldugundan berı burda oynuyorum.
Çok oynamıssın Dahi Çocuk . Fikirlerini Kendine . Sakla .
. Dost . Şaman Böyle vurmuyordu.
3-4 ay önce. Sen demişsin şaman sav da diz.

Ok mu dızeyım cıftelmı Çanmı kılıcmı bıcakmı. 15 15 15 15 15 . 6-7 5-5
hp yı nasıl yapacam . Çok biliyorsun . Sende 15 15 15 15 15 İtem varmı Göster bana . :Ely3 :Morphou Görnek isterim . Öyle itemi
.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)