Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ely3 Şamanların düz vuruşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Morphou : Şamanlardan 4 5 k yemeye mecbursun bunun bi çaresi yoktur. Şamanlara sav dizme gel burda öt yok öyle yağma he ayrıca bide ( HotDeath ely4 oyuncusu dediğin kişi sen 90 levelde ruhsuzla gezerken o adam ely3 de 130 kasmış itemlerinide dizmişti bilip bilmeden her konuya atlama ) :m08:

eLY 4 oyuncusun . yanlış konuya mudahale edıyorsun. 4 katagori aşşağiya ın senın bolumun ora. Konuyu kırletme amacın çOK . Saçma
Sanki editmi bana. alttarafı . 5 efsun var . 2 6-7. . Diz diyon şamanıda. efsun oranına attırım mubarek :D 1 sallıyon 6 . 2 .310 gelıyor.
Sen efsun atmamıs adam .diyon oyun kuruldugundan berı burda oynuyorum.
Çok oynamıssın Dahi Çocuk . Fikirlerini Kendine . Sakla . :D .
Dost . Şaman Böyle vurmuyordu.
3-4 ay önce. Sen demişsin şaman sav da diz. :D
Ok mu dızeyım cıftelmı Çanmı kılıcmı bıcakmı. 15 15 15 15 15 . 6-7 5-5 :D hp yı nasıl yapacam . Çok biliyorsun .
Sende 15 15 15 15 15 İtem varmı Göster bana . :Ely3 :Morphou Görnek isterim . Öyle itemi :D .

Dediklerini Türkçeye çevirirsen eğer sana cevap verebilirim.

düz vurus saman sav veya büyü ıle ılgılı degıl blok la ılgılı ben kndım şamanım blokgun varsa yemezsın hata degıl zaten bu

Arkadaş şaman sayisi degişmez şamanın 105 silahına efsun atıldıgı taktirde veya yeni bile almış olsa ortalama ve beceri gelmiyecek ve gelmiyor. Şaman en zayıf karekter olduda biraz zaman ister. Sadece elinde olanlar güçlü onlarda zamanla bozulucaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri