noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ah O Bedenseller Yok mu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeFFHaRdYFaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JeFFHaRdYFaN

Hardyac Arrest
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,833
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
742
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
265
MmoLira
-240
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bedensel Feryadı!

(ÇOK İYİ ANLATILMIS VAKTİ OLANIN OKUMASINI KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM)

Sevgili arkadaşlar,
"Ağlamayan çocuğa meme vermezler." sözünden yola çıkarak bütün bedenseller adına konuyu açıyorum.Gerçi ne kadar ağlasak da sorunumuz çözülemeyecek belki de! Sadece bize uzatılan bir selpak mendille avunacağız! Lütfen önyargısız yorum yapalım?
1.Bedensel demek=Havanın gücü + öfkenin hızı demektir.Skilleri at çöpe gitsin.Ful savunmalı çara en az vuran karakter bedensel.Şebnemleri saymıyorum.Az sonra o konuya da değineceğim.Öfkem var benim.Ama rakibim yeşili içti mi o da öfkeli oluyor. 3 kere ben sürüklersem 2 kere de o sürüklüyor beni.Havam da bitti mi gerçekten havam! bitiyor.Ölmeyeceksin ya da çözülmeyeceksin bedensel olarak.Öldün mü çözüldün mü Reset atacaksın.Çünkü hava ve öfke gelene kadar iş işten geçmiş olacak.

2.Bakın Ölünce ninjalar hariç bütün karakterler bazı skillerini kaybeder.Ama bunların içinde sadece bedensel hem atak gücünü hem de damage gücünü hem hızını kaybeder.Zihinsel GB si gider ama attığı damagede 1 gram değişme olmaz. Karabüyünün koruması gider ama küreyi attı mı yine tam vurur. Ninjalarda zaten değişilik yok.Şamanlar da damage değişikliği olmuyor.Büyülü silah ölsün hemen kalkıp keskinliği açıyor ve aynı damageyi vurabiliyor.Ah zavallı bedensel ise öfke gitmiş ne hareket hızı kalmış ne saldırı hızı. Bunu geçtim çevirme 3-4 vuruken 1,5- 2 k ya düşmüş.Adalet bu mudur? Tamam öfkem gitsin diğer çarlarda olduğu gibi ama neden damagem de gidiyor?

3. Karabüyü koruma açıyor aldığı hasar yarı yarıya düşüyor.Zihinsel GB açıyor, zararı azalıyor, yere yıkılmıyor.Şaman kutsandı mı düz vuruşlarımız yarıdan daha fazla düşüyor.Büyülü silah dehşeti açtı mı hasar veremiyoruz.Yani her karakterin bir zarar azaltan özelliği var.Peki biz de ne var.Zararı aşırı yükselten öfkemiz var.İnanın bazen yeşil basıp,saldırı şebnemi basıp öfkeyi açmadan ws kazandığım oluyor.Nerede bizim korumamız arkadaş!
4.Savunmalara gelelim.kılıç çiftelsiz bi karakter yok. Adam şahinle 80 kılıç yaptı mı damageyi görmemek için gözümü kapatıyorum.Diyeceksiniz ki düz kes , bedensel düz keser.Adam +40 bloke yapıyor.5 vuruştan en az bakın en az 2-3 tane missed çıkıyor.Adam bide yeşil bastıysa zaten seri olarak vuramıyoruz bile.Arkadaş bu bloke işi neden geldi bedenselelleribırakın başka çar kasın para harcayın az mı deniliyor bize?
5.Bıçakçı ile ws atacağız sanki öfke ona gibi o da bizi yerden kadırmıyor.İkimizde de 70-80 arası savunma var ben çeviriyorum 3 k o sui atıyor 4-5 k.Bi de o çevirmeyi tam oturtursa bittin zaten.Ha bide bıçak yetmiyor ona.Eğer büyü yapmazsan tükürdü mü duvara yapıştırır gibi yere yapıştırıyor.Hatta bazıları var ki kamu da geliyor bıçakları hazırlıyoz. Adam +9 Tri takmış gene atıyor 5-6 k.Bıçak büyü de yetmiyor.Uyanık olacaksın.
Karabüyü ile attığımız ws lere acıyorum.Şimdi onlarda ağlıyor da şebnem diye.Arkadaşlar adam 75-80 kılıç yapmış şahinle korumayı açmış.elindne geldiği kadar bloke yapmış.inanın bedenselin durumu içler acısı.Skiller 2 k civarı, düz vuruşlar 200 civarı arada missedler cabası.Tamam diyolar sizde yeşil şebnem basıp mong eklediniz mi o da bana 2500,3000 arası vuruyor.Ama adaletsizliğe bak o gene çok vuruyor ayrıca benim şebnemin sonu var onun korumasının sonu yok.Delici+ yeşil+mong+kritik+saldırı+isabet şebnemi basacağız karabüyü ile ws atarken.Geçen gün mavi bayraktan bir karabüyü ile 25-30 dakika ws attık.O kadar dayandım (ben 95 o 92 llwl) fakat 20 lik yeşil şebnemle mong bitince geriye kalan ws 1 dakika sürmedi)Arkadaşlar 1 saat savaş sonunda yaklaşık 20-30 m lik şebnem harcıyoruz.Tabi hepsi 10 dakikalık olmadığı için ama 10 dakika ve 20 değer denk getirmek çok zor.Karabüyü şebneme basmasa da oluyor.Ağlamayın ey karabüyüler.Sizin korumanızın hasar azaltması %50 düşürülsün ateş hayaleti 3 saniyeye değil 5 saniyeye bir vursun.Yeşil şebnem ve mong kalksın tamam!!!!!
Şamanalrla ws atılamz arkadaş.1.Si şaman taşı yok silahta.2.si Sersemlikli ejderha pulu herkeste yok.Skilelri acayip hızlı.Ejderha gücü çok hızlı skil atıyor.Ateşliyor bide zehiri varsa yandın.Bide kutsaması düz vuruşu bitiriyor.Kritiği sayesind eher attığı da zaten kritik geliyor.
İyileiştimecinin saldırı gücü, zehiri iyileştirip hp alması yetiyor.Aşaırı sersmeeltiyor.Bird e bunalrda bloke varsa bedensel bitiktir.
Büyülü silahla ws atan bedensel var mı? Lütfen eşit şarlarda attığınız ws nin videosunu foruma atar mısınız! YORUMSUZ.
Burada sadece okçu kardeşlerimi ayrı tutuyorum.Onlar bizim gibi her konuda muzdarip.Biri foruma konu açmış.Okçuların kum torbası gibi olması diye.Haklı.Onlarda bu işi ata binerek çözüyor

6.Toplu savaşlarda, lonca savaşlarında yere düşen ilk karakter bedenseldir.Ve bir daha kalkmaz bilerek.Çünkü kalktığında hava ve öfkesi olmayacak attığı damageden utanacak.Ya düzeltin şu durumu.Büyülü silah gibi öfke açılmasın tamam ama hava açıulsın hemen.

7.Arkadaş ben bu bloke işine kafayı taktım.Sahi neden geldi bu bloke işi. Kirin + +9 61 lwl kaskı + şahine 10-15 bloke getir zaten zırhta 8 var.40-50 arası blokeden bizzat denedik arkadaşlar.Düz vuruşla çar kesilmiyor.Deneyin....Ayrıca Ninja ve şamanalrın 80 lwl kasklarında sersemeltme var.Bizde neden ok korunma şansı oluyor.Bu nasıl adalet!

8.Bazı arkadaşlar diyor ki siz hem kılıç hem çift el takıyorsunuz.Arkadaşım ben silahı değiştim mi hava gidiyor.Bi esprisi yok onun.O iş zihinsel işi aniden değiştirir 2 ye böler seni.

9.Üç Yönlü kesmedeki Saçmalık : Arkadaşlar boş bir çara. en çok vuran skilimiz üç yönlü kesmedir.Boş çara... üçyön>çevirme>hamle sırası ile en çok vurur. Ama tam savunmalı çara çevirme>hamle>üçyöndür sıralama. Örnek : ful savunmalı bi ninjaya attığım skiller. ÇEvirme 3-3200, hamle 2200-2500 üç yön ) == 650-700 X 3 =2000-2100 bunu biri açıklasın.Kurban olayım.

ALINTIDIR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri