Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ely3 Şamanların düz vuruşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşım şu şamanların düz vuruşlarına bir çözüm bulun düz vuruş ile 7-8-9k atabilmekteler şimdi diyeceksiniz savunma yap şamandan bu damageleri yemememiz için bizim %60-70 şaman savunmasına ihtiyacımız var böle birşey loncalıklarımzla imkansız bir durum neden %20-30 savunma olan savaşçılar düz 7-8-9 k atamıyorlar.oyunda denge yok biz skllerimzle 2-3 k atalım onlar sadece bir BOŞLUK tuşuna basarak 9k atıyor adam.hadi hepsini geçtim emeklerimiz boşa gidiyor full+full hesap için aylarca uğraşalım 3 günlük şaman elinde ortlu silahı ile 2 çan sallayarak kesmesi açıkcası insana koyuyor.sanki oyunu boşuna oynuyormuşuz gibi ne kadar uğraşarsak uğraşalım 3sn içinde kesilceğiz oyunun geleceği için bu sıkıntıya kökten bir el atmanız gerekli.karakterlar arasındaki farkı en aza indirin başka birşey istemiyoruz sizden.

Şamanlar herzaman kendilerini düşünerek yazıyor. İşlerine gelmiyor savaşçı olmak, neden şaman oynuyorsunuz ozaman söleyin bakalım düz 8-9k atmak varken neden ruh vuruşu ile 2k atsınlar dimi @erdemaa ; @admin ;

Hepsini geçtik biz savaşçılar neden düz 8-9 k vuramıyoruz ???? nerede eşitlik bu oyunda

Hiç bir emek vermeden elline ortlu çanı alan şaman oluyor, düz vuruşlarla kesiyorlar adalet istiyoruz....

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ne kadar güzel açıklamalar yapıyor bazı arkadaşlar ... Birisi şamanlar bana deliciyle 5-6k düz vuruyor , diğeride o da biseymi bana 10 k atıyor gibisinden . Tamam iyisiniz hoşsunuzda şunuda açıklayın arkadaşlar bu şamanlar neden bize vuramıyor ? Banada savaşçı çok vuruyor onunda skilleri iptal etsinler . Bide suranın büyü çözmesiyle ilgilenirlerse bomba olur . Böyle bi muhabbet mi var gözünüzü seveyim . Şikayet etmeyi bırakında savunma dizin beyler vakit geçiyor !
eLY 4 oyuncusun . yanlış konuya mudahale edıyorsun. 4 katagori aşşağiya ın senın bolumun ora. Konuyu kırletme amacın çOK . Saçma
Sanki editmi bana. alttarafı . 5 efsun var . 2 6-7. . Diz diyon şamanıda. efsun oranına attırım mubarek :D 1 sallıyon 6 . 2 .310 gelıyor.
Sen efsun atmamıs adam .diyon oyun kuruldugundan berı burda oynuyorum.
Çok oynamıssın Dahi Çocuk . Fikirlerini Kendine . Sakla . :D .
Dost . Şaman Böyle vurmuyordu.
3-4 ay önce. Sen demişsin şaman sav da diz. :D
Ok mu dızeyım cıftelmı Çanmı kılıcmı bıcakmı. 15 15 15 15 15 . 6-7 5-5 :D hp yı nasıl yapacam . Çok biliyorsun .
Sende 15 15 15 15 15 İtem varmı Göster bana . :Ely3 :Morphou Görnek isterim . Öyle itemi :D .

Dediklerini Türkçeye çevirirsen eğer sana cevap verebilirim.
Bir şaman olarak değil de objektif birisi gibi yazmaya çalışıcam yazdıklarımı. Sen savaşçıdan 1k 2k yiyorsun keza sura ninjadan da öyle arkadaş bırak da bir karakter vursun sana ölümsüz mü olacaksın insafsız adam :) Şaman savunmanı yüksek tutup biraz çan yaptıktan sonra çözülüyor olay ki yapamam edemem demeyin yapan çok kişi var bizzat savaş ortamında deneyerek görüyoruz. Kimse ölümsüz olmayı beklemesin oyundan sen 20 30 şamanla 0 çanla gelip 50 savaşçı-60 çift el savunmasına vurduğun değere eşitlemeye çalışırsan savunma yapan adama 100 vuralım biz için rahat etsin nasıl bir anlayış bilemedim ben :) Tutturmuşsunuz hata var bug var hata şu ki şaman savunmanız yok şamanları önemsemiyorsunuz mahkumsunuz o zaman paşa torunu bu değerleri görmeye :)
Gözünü sevdiklerim aslan parçaları bitaneler böyle konuları gördükce ınsan yazmadan duramıyor bir şaman olarak dile getiroyrum bunu o beyninize şiddetle rica ederek sokmanızı arz ederim. sen tutup toplu item savunmalarını cift kılıç bıçak 60 dizeceksin çan savunaması koymayacaksın aman ben savascıdan nınjadan az yiyim diye düşünecek sin alt savunmalarıda tutup savaşcı nınja sura yapacaksın tutup buralarda belki ağzıma tutup biri emzik verir diye şamanlar bize çok vurriii şamanlar bize delici atiiii diye ağlanacaksınız bende şamanım güzel kardeşim bende şamanım tutupta görmedım bana 4 -5 6 -7 8 k delici atabilecek bir şaman (toplu item) denemsınıde yapabilirz MrPalak ! benım neden toplu itemlerimde şaman savunmam 55 ? neden savascım 50 ? ben bilmıyormuyum savascı savunmasını sizler gibi yükseltip şamanı düşürmeyi benmi oyunu bılmıyorum yoksa sizmi cok iyi biliyorsunuz oyun dengesiz değil sizler dengesiz oynuyor üstüne üstün kendi çapınızda denge sağlamaya calısıyorsunuz şuan oyun yeteri kadar dengeli bir şekilde aktif ! buna karşı gelen varsa gelsin item deneyelim savunma deneyelım tutup forma koyalım bakalım. aslında kaile almamak lazım bu tarz konu açanları çunku oyun pasif insanlarsınız biyere gelebildiğiniz yok 15 15 15 dizeyimde sonra formda ağlayayimmm üffff :( son olarakta bir şamandan düz 8 10 k delici yiyoruz diyosanız siz harbi oyunda ezik ve pasifsiniz demektir. Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Şamanın düz vuruşu hata değil ki.Bir şaman olarak söylüyorum savunmasını yapan yapıyor , şaman sadece defanstan dolayı deliciyi yüksek vuruyor.Sorun şaman karakterlerinde değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri