noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ely3 Şamanların düz vuruşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu Çan konusunda Bug veya degıl bunun cevabını artık Shorty vermeli artık gerçekten sıkmaya başladı bu konu.

Gözünü sevdiklerim aslan parçaları bitaneler böyle konuları gördükce ınsan yazmadan duramıyor bir şaman olarak dile getiroyrum bunu o beyninize şiddetle rica ederek sokmanızı arz ederim. sen tutup toplu item savunmalarını cift kılıç bıçak 60 dizeceksin çan savunaması koymayacaksın aman ben savascıdan nınjadan az yiyim diye düşünecek sin alt savunmalarıda tutup savaşcı nınja sura yapacaksın tutup buralarda belki ağzıma tutup biri emzik verir diye şamanlar bize çok vurriii şamanlar bize delici atiiii diye ağlanacaksınız bende şamanım güzel kardeşim bende şamanım tutupta görmedım bana 4 -5 6 -7 8 k delici atabilecek bir şaman (toplu item) denemsınıde yapabilirz MrPalak ! benım neden toplu itemlerimde şaman savunmam 55 ? neden savascım 50 ? ben bilmıyormuyum savascı savunmasını sizler gibi yükseltip şamanı düşürmeyi benmi oyunu bılmıyorum yoksa sizmi cok iyi biliyorsunuz oyun dengesiz değil sizler dengesiz oynuyor üstüne üstün kendi çapınızda denge sağlamaya calısıyorsunuz şuan oyun yeteri kadar dengeli bir şekilde aktif ! buna karşı gelen varsa gelsin item deneyelim savunma deneyelım tutup forma koyalım bakalım. aslında kaile almamak lazım bu tarz konu açanları çunku oyun pasif insanlarsınız biyere gelebildiğiniz yok 15 15 15 dizeyimde sonra formda ağlayayimmm üffff :( son olarakta bir şamandan düz 8 10 k delici yiyoruz diyosanız siz harbi oyunda ezik ve pasifsiniz demektir.

Son düzenleme:
Birader iyi has konuşuyorsunda ben önceden de 3 senedr aynı sv'deyim önceden şamanlar da böyle bi sıkıntı yokken nerden cıktı şimdi 5,6 k 10 k vurmak ? son 3 4 aydır? 70 70 70 30 savunma ile ben bile 4 5 k yiyorum düz bu bir hatadır düzeltilme yapılacak yakın zamanda rahat olun.

lütfen 70 70 70 dediğin savunmalara ile toplu savaşta şamandan yediğin o damagelerin videosunu cekmeni rica ediyorum benim toplumda 55 şamanım mevcut buna rağmen en fazla 2.8 delici fazla atağı olanlardan 3 k yiyorum düz kritiksiz delicisiz 50 100 vuruyor şaşırtıcı lütfen abartma kardeş. yada gel ben vurayım cekelim atalım ne giriyosa hesaplayalım.

Krdşm eğer karakterler arasında eşitsizlik devam edecekse oyunu bırakırız olur biter bu saatten sonra savaşçı oynamannın bu svde bir anlamı yok @admin ; @Shorty ;

tufan güzel kardeşim eğri oturup doğru konuşalım. 2 gun önce ben sana ne dedim ? sen dedım bana nasıl 6k ruh atıyorsun 60 a 55 savunmama ? sende bana skype gelebilirsin ekran paylaşıp gösterebilirim atak ve savunmaları demiştin doğrumudur kardeşim ? ve senın savunmalarına baktıgımda 20 şaman atağın vardı sadece buda doğrumudur kardeşim ? şaman savunman sıfırdı tufan ! ?çek paylaş video hağlinde savunmanı sonra istediğini de ben şaman oynamayı bırakacağım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri