Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ely3 Şamanların düz vuruşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TYPER89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@azrailkadir27 ; sen gm misin mübarek adam her konuda bilmiş gibi muamele yapıyon bırakta yetkililer karar versin ister orti gelir ister beceri gelir isterlerse orti becerisinide kaldırırlar yani burda senin konuşmaya hakkın var diye sana inancağımız yada inanmıcağımız olanağını göstermez. "Son kararı Shorty verir ne olacaksa o belirler sen burda milleti yazılarınla , veya , açtığın konularla milleti kandırıyorsun. "Level 5 yazıyor nası olduğunuda kendi kendine belli etmiş oldun her neyse " ( Sadece Elinde olanlar Güçlü Onlarda Zamanla Bozulacaktır. Yazmışsın Kendini Yönetici olarak Görmen şaşırttı doğrusu ama bu yazıyı yazman seni cahi ,l olarak gösteriyo Level 5 yazıyo Yönetici yazsa inanırdık mübarek adam) BiLip bilmeden öten insan @azrailkadir27 ; level 5 yerine bilip bilmeden öten insan yazsalarmış ozaman katılırdım sölediklerine"".

Moderatör tarafında düzenlendi:
Krdşm eğer karakterler arasında eşitsizlik devam edecekse oyunu bırakırız olur biter bu saatten sonra savaşçı oynamannın bu svde bir anlamı yok @admin ; @Shorty ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
@xARZUHANx ; Zamanla bozulacaktır demem bir ileri görüştür sen anlamıyorsan sıkıntıyı kendinde ara. Ondan kastım ise benim kendi çanıma efsun attım kazayla istiyerek bile degil sonucuna dayanarak bu yorumu yaptım ve absorbe oldu zaten sıkıntı yok. Anlamadıysan özelden sor daha iyi izah etmeye çalışırìm gayem saboka etmekse tartışma çıkarmaksa ben dünyadaki her sese kulak vermiyen bir adamım bunuda bil. Gereksiz mesaj için arkadaşlardan özür dilerim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri