BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

weblider.net Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre1483
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alın size geçerli bi kanıt iyice dinleyin ve anlayın !

Webbayim Kapanmadan Önce Sundukları :

-Admin Panel
-Facebook Kapak - Profil - Banner
-Putty Scripti
-Site
-Hosting
-Destek
-Ticket
-HackShield

WebLider'in Sundukları

-Admin Panel
-Putty Scripti
-Site
-Hosting
-Destek
-Ticket
-HackShield

Şimdi Bana Açıklayın Webbayim kapanmadan önce verdiği adminpanel ve hackshield şuan sizin sunduğunuz hackshield + admin panelle bire bir aynı bu nasıl olabiliyor bana açıklarmısınız putty scriptinizide görmedik kim bilir belki o bile aynıdır.

Alın size geçerli bi kanıt iyice dinleyin ve anlayın !

Webbayim Kapanmadan Önce Sundukları :

-Admin Panel
-Putty Scripti
-Site
-Hosting
-Destek
-Ticket
-HackShield

WebLider'in Sundukları

-Admin Panel
-Putty Scripti
-Site
-Hosting
-Destek
-Ticket
-HackShield

Şimdi Bana Açıklayın Webbayim kapanmadan önce verdiği adminpanel ve hackshield şuan sizin sunduğunuz hackshield + admin panelle bire bir aynı bu nasıl olabiliyor bana açıklarmısınız putty scriptinizide görmedik kim bilir belki o bile aynıdır.
:) Kanıt Diye Attığınız Bilgiden Utanın. Hackshield Sistemini OğzuhanKaracabay Satıyor Firmalara 250 TL Her İki Firmada Satın Almış İsterseniz Oğzuhan Karacabayı Ekleyin Skype Üzerinden Sorun. Webbayim'de Şuan Sağladığımız Admin Panel Yoktu İstanbul Bilişimden Satın Alınmıştır.
Kısacası Aynı Hizmetleri Birden Fazla Server Kullanabilir. Biraz Daha Ciddi Kanıtlarla Gelin.

hocam isminiz benziyo firmayla admin paneliniz aynı ve ayrıca weblider daha yeni acılmasına rağman 1 ay bile olmadan 250 tl lik satış yapmış hackshield almış vay be :D rekorlar kitabına girseniz yeridir şok şok şok weblider 15 - 20 günde 250 tl üzerinde satış yaptı tebrik ederim sizi :D böyle devam cidden konu düzenininz bile webbayim konu düzeni ile aynı burda tavuk mu kandırıyosunuz anlamıyorum insanları enayi yerine koyuyosunuz o kadar admin panel varken gidipte webbayim admin panelininin aynısını yapmanız büyük tesadüf yada her ne ise sonuç olarak o kadar şeyin aynı olması sizin aleyhinize ister istemez kötü yorumlar veya gerçek olan yorumlaara boyun eğebilirsiniz zaten Webbayim iseniz ve burda WebLider olarak hizmet veriyosanız bilin ki er geç yalan yada gerçek ortaya çıkar herkes yoluna bakar ama eğer Webbayim iseniz bu lafımı üstünüze alın Webbayim değilseniz zaten üstünüze almassınız ALLAH BELALARINI VERSİN ! VERDİĞİM PARADA SOLUDUKLARI NEFESTE HARAM OLSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri