HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tolga Anaç Gibi Bir İnsanla Çalışmaktan mı Bahsediyorsun ?mamoka webliderin yanında calısıyor o yuzden tavsiye ediyorwebbayim lan bunlara
Evet WebLider'de Çalışıyorum Ve Ne Kadar Karalarsanız Karalayın Satışlarımız Düşmüyor Tam Tersi Yükseliyor. Firmanın Sahibi Ahmet Zeki Taşgar'dır. Ön Yargı Sadece Yenilgi Getirir.Hahahaha, Elinden Geleni Ardına Koyma Ki Bizi İftiralardan Kurtar Sen Ne Kadar Üstelersen Biz O Kadar Yükseliyoruz Sağol Bu Yaptığın İyilik İçin.@Mamoka ; firmanın takma yeni imi güzelmiş![]()
Gerçekleri Söylemiyorsunuz İftira Atıyorsunuz Üstelik Kanıtınız Dahi Yok. Benim TURKMMO'da Yaptığım Paylaşımları Az Çok Herkes Bilir Ve Çalıştığım Firmalardaki Güvenide. ArvelesBilişim UltraServers Vs. Yeterli Zaten. Siz Devam Edin Ne Zaman KANITINIZ Olur O Zaman Sizi Adamdan Sayarım Hadi Eyvallah.@Mamoka ; gerçekleri söylüyorum siz daha cok insan dolandırmaya devam edin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)