HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hepte ely1 arkadas ely2 yede sorsaydnz Eger EL CIKARMA SIKINTI YARATCAKSA BIRLESMEDEN SONRA OYUNU SIMDIDEN BIRAKALIMCıvıtmadan efendi gibi burada yazılarını yazın ki karşınızda muattap bulasınız. Çocuk gibi davranırsanız çocuk muamelesi görürsünüz haberiniz olsun
Ely1 de o şekilde vs atacak sura yok çünkü öyle vs atılmaz bırakabilirsin.Hepte ely1 arkadas ely2 yede sorsaydnz Eger EL CIKARMA SIKINTI YARATCAKSA BIRLESMEDEN SONRA OYUNU SIMDIDEN BIRAKALIM
Benim Fikrim /// Ely2 den Ely1 e geçen arkadaşların tüm itemleri silinicek ne kadar item varsa oakdar değerde kristal yüklemesi yapılıcak. Ve Ely1 markete tekrardan efsun düzenlemesi yapılıcak savunma efsunları filan eklenicek. Fakat Ely1 de olmayan canlılık gibi efsunlar. Ve markette kalkana kaska pabuca savunma efsubnu atılmayacak. Ely1 e eklenmicek. Ve herşey aynı özellikte olucak.
Dikkate alınmasını istiyorum

Yine kendiniz oyniyicaksiniz Eger oranlar dusup el cikarmaya ters durum olursa ely2 den oyncu kalmazEly1 de o şekilde vs atacak sura yok çünkü öyle vs atılmaz bırakabilirsin.

Cıvıtmadan efendi gibi burada yazılarını yazın ki karşınızda muattap bulasınız. Çocuk gibi davranırsanız çocuk muamelesi görürsünüz haberiniz olsun
Bak şimdi ely1 de suraların en cok kullandıgı 2 kask türü gösteriyorum üsttekiler ely1 de
alttaki ely2 de bunun oranları ely1 gibi ayarlasan bile yani 15e düşürsen ben şuan şu kaska 2 set item vermem demek bizi anlamıyosunuz
hadi onuda gectim ely2 tüm sura istedikleri gibi item dizdiler özel yapım var orda sence neler yapmışlardır
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)