bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ely #1 Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 301
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Savunma efsunlarının aktif edilmesini istiyormusunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım(Yorum Yapın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya haksızlık suan da yapılıyor asıl.Böyle bir cifte standart olabılırmı?
Onceden satılan item nasıl simdi satılmaz hemde savunma efsunlu gıbı onemlı ıtemler
Hayır diyen istemeyenler zaten almışlar kalkanlarını kasklarını ve dolayısyla ıstemıyorlar.Ve bu kesım forumda daha aktıf oldugu ıcın oylar aldı başını gitti.Bu konuya biraz düşünerek yaklasmanızı ıstıyorum.Elinizi vicdanınıza koyun.Kalkanın fıyatının 3000T olması kımsenın suçu değil.Alandada zerre suç yoktur.Suç savunma efsunlarını marketten çekince oyuna denge gelıcegını düşünen zihniyettedir.Bir itemin 3000t olması yalnızca yönetimin suçudur.Karaborsaya zemin hazırlayan yönetimdir.Simdi soruyorum savunma itemleri başta satılırken kimseye danışıldımı ?Veya kaldırılırken?Kimse desteklememıstı o zamanda kaldırılmasını. Şimdi neden danışma ihtiyacı duyuluyor?

haklisin kardesim savunma itemi alanlar zaten almis setini dizmis onceden simdide bu konuyu desteklemiyorlar tabi peki almayanlar veya alamayanlar oyuna yeni baslayanlar bu konuda aciklik getirilmesini arz ediyorum nesne markette hem savunma hem atak efsunlarinin olmasi daha mantikli olabilir

ya haksızlık suan da yapılıyor asıl.böyle bir cifte standart olabılırmı?
Onceden satılan item nasıl simdi satılmaz hemde savunma efsunlu gıbı onemlı ıtemler
hayır diyen istemeyenler zaten almışlar kalkanlarını kasklarını ve dolayısyla ıstemıyorlar.ve bu kesım forumda daha aktıf oldugu ıcın oylar aldı başını gitti.bu konuya biraz düşünerek yaklasmanızı ıstıyorum.elinizi vicdanınıza koyun.kalkanın fıyatının 3000t olması kımsenın suçu değil.alandada zerre suç yoktur.suç savunma efsunlarını marketten çekince oyuna denge gelıcegını düşünen zihniyettedir.bir itemin 3000t olması yalnızca yönetimin suçudur.karaborsaya zemin hazırlayan yönetimdir.simdi soruyorum savunma itemleri başta satılırken kimseye danışıldımı ?veya kaldırılırken?kimse desteklememıstı o zamanda kaldırılmasını. şimdi neden danışma ihtiyacı duyuluyor?

savunma editleri 25tl dı o zamanlar oyun yenidi ve kımse edıt cekmıyordu şimdı oyun büyüdukce millet edıt almaya basladı ve edıtlerın fıyatları 75 tl oldu eger savuma edıtlerı gerı gelırse mıllet tekrar alcak şimdı bıze soruyorlardı ılerde bı problem cıkarsa suçu bıze alcaklar ortada bı hata var ama hatalı kım o bellı degıl . Ztn bi hata varsa karsıllıklıdır

birleşsin bence birleşsinki oyuna tat gelsin savunma editleride gelsin ely1 de nadir bulunan editler var elinde olan hükmünü sürdürüyor 4 bin 5 bin t den satıyor ely2 de adam kalmadı zaten birleştir shorty.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri